Hang kunstwerken op met onze spielatten
Op spielatten worden doeken of andere materialen bevestigd

Spielatten Bestellen op Maat - Vind de Perfecte Basis voor Uw Kunstwerken

Spielatten vormen de essentiële houten frames waarop uw kunstwerken tot leven komen. Met deze stevige basis kunnen doeken en materialen eenvoudig worden bevestigd, klaar om te worden getoond in hun volle glorie. Bij Vadia kunt u spielatten in iedere maat bestellen, zodat u precies ontvangt wat u nodig heeft voor uw creatieve projecten.

Aanbod vergelijken?

Direct uit voorraad leverbaar zijn de Classic 45 en 65 spielatten. Spietjes zijn te bestellen in een doosje van 100 stuks. 

Toepassingen van Spielatten

De veelzijdigheid van spielatten maakt ze geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het decoreren van een woonkamer, kantoor of galerie, deze latten zijn perfect voor het ophangen van uw kunstwerken. Omdat ze vaak kostbare schilderdoeken ondersteunen, zijn onze spielatten bestand tegen temperatuur- en vochtfluctuaties. Zo blijven uw kunstwerken in optimale conditie, zonder krom te trekken. Onze latten worden vervaardigd van verlijmd vurenhout en ondergaan een speciaal droogproces om het vochtgehalte terug te brengen tot 15%.

Leverbaar op Maat

Vadia biedt een ruime selectie spielatten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze Classic 45 serie is beschikbaar in maten vanaf 18 cm per cm oplopend tot 100 cm. Daarnaast hebben we de Classic 65 serie, verkrijgbaar vanaf 50 cm tot 120 cm, en vanaf 125 cm tot 200 cm in stappen van 10 cm tot 5 cm.

Heeft u specifieke wensen en afmetingen nodig? Geen probleem! Onze latten zijn ook op maat te bestellen, zodat u de perfecte basis kunt creëren voor uw kunstwerken. Verstelbare spietjes voor de latten van een spieraam kunnen eveneens besteld worden in handige doosjes van 100 stuks.

canvas impressie

Ontdek Ons Aanbod

Vadia staat bekend als de groothandel in lijsten voor vakhandelaren, met meer dan 120 jaar ervaring in benodigdheden voor lijstenmakerijen. Op onze website vindt u ons uitgebreide aanbod aan spielatten en complete spieramen voor schilderijdoeken. Blader op uw gemak door ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden.

Bezoek Onze Showroom

Wilt u onze producten liever persoonlijk ervaren? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Lekkerkerk. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de perfecte spielatten voor uw projecten, terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie.

Maak direct een afspraak

Bestel Nu Uw Spielatten op Maat bij Vadia

Kies voor de beste basis voor uw kunstwerken en bestel nu uw spielatten op maat bij Vadia. Als groothandel leveren wij uitsluitend aan vakhandelaren en lijstenmakerijen. Registreer u als nieuwe klant en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment. Of kom langs in onze showroom om onze producten persoonlijk te bekijken. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van unieke en prachtige kunstwerken.

Registreren Log in om te bestellen