Aluminium baklijst

Als het gaat om het inlijsten van uw kostbare kunstwerken, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Een van de beste opties die u kunt overwegen zijn aluminium baklijsten. Deze stijlvolle en duurzame lijsten zijn perfect voor het tentoonstellen van schilderijen, foto's en andere kunstwerken. 

Lees meer

6 Producten gevonden

Wat zijn aluminium baklijsten?

Aluminium baklijsten zijn lijsten gemaakt van hoogwaardig aluminium materiaal, speciaal ontworpen om kunstwerken op een elegante en professionele manier in te lijsten. Ze zijn populair geworden vanwege hun moderne uitstraling en duurzaamheid. Aluminium baklijsten hebben een uniek ontwerp waarbij het kunstwerk in een 'bak' wordt geplaatst, wat zorgt voor een zwevend effect en een extra dimensie toevoegt aan het ingelijste kunstwerk.

Waarom zijn aluminium baklijsten de beste Keuze?

Als het gaat om het inlijsten van kunstwerken, zijn er verschillende redenen waarom aluminium baklijsten de beste keuze kunnen zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Modern en stijlvol design

Aluminium baklijsten hebben een strak en modern design dat perfect past bij hedendaagse interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u kunt kiezen voor de look die het beste bij uw kunstwerk en interieurstijl past. Of u nu een minimalistische, industriële of moderne inrichting hebt, aluminium baklijsten zullen zeker een stijlvolle toevoeging zijn aan uw kunstwerk.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Aluminium is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie, roest en verkleuring, waardoor het ideaal is voor het inlijsten van kunstwerken. Aluminium baklijsten zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk, omdat ze gemakkelijk kunnen worden gereinigd met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel. Dit zorgt ervoor dat uw kunstwerk altijd goed wordt beschermd en er als nieuw' blijft uitzien.

Bekijk hier onze houten baklijsten

Bescherming van uw kunstwerk

Een van de belangrijkste functies van een lijst is het beschermen van uw kunstwerk tegen stof, vuil, vocht en andere schadelijke invloeden. Aluminium baklijsten bieden een uitstekende bescherming voor uw kunstwerk door het in te sluiten in een 'bak', waardoor het wordt beschermd tegen externe factoren. Dit helpt om de levensduur van uw kunstwerk te verlengen en ervoor te zorgen dat het er altijd op zijn best uitziet.

Eenvoudige montage

Het monteren van een kunstwerk in een aluminium baklijst is eenvoudig en snel. De lijsten zijn voorzien van handige bevestigingsclips die het ophangen van uw kunstwerk aan de muur een fluitje van een cent maken. Daarnaast zijn aluminium baklijsten licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn bij het inlijsten van uw kunstwerk.

Veelzijdigheid in toepassingen

Aluminium baklijsten zijn veelzijdig in hun toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten kunstwerken, zoals schilderijen, foto's, tekeningen en prints. Ze zijn ook geschikt voor zowel professionele kunstwerken als voor persoonlijke kunstcollecties. Of u nu een kunstgalerij, een museum, een kantoor of uw eigen huis wilt inrichten, aluminium baklijsten kunnen een prachtige aanvulling zijn op elke ruimte.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Deze speciale aluminium profielen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen beschadigingen, vervaging en andere vormen van slijtage, waardoor uw kunstwerk goed beschermd blijft. Bovendien zijn aluminium baklijsten bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, waardoor ze ideaal zijn voor het inlijsten van kunstwerken die langdurige bescherming nodig hebben.

Contact met Vadia Lijsten Registeren als dealer