Werkkarton

Werkkarton

Voor het maken van een inlijsting zijn vele kartonsoorten beschikbaar. Elke soort heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Karton heeft een beschermende en verstevigende functie. Tevens zijn er kartonsoorten die voorzien zijn van een lijmlaag om bijvoorbeeld een foto of poster te verlijmen. Vadia levert het karton van Koninklijke Moorman. Dit staat garant voor een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. De meeste kartonnen zijn per vel of per pak verkrijgbaar.

Lees meer

27 Producten gevonden

Achtertikkarton (AT)

Dit karton is zeer geschikt om achter de lijst te bevestigen, laat zich makkelijk snijden en is in diverse soorten, maten en diktes leverbaar.

Frameboard

Dit is een tweezijdig massief karton, erg geschikt als achterwand. Leverbaar in 2 en 3 mm dikte.

Neutrawell

Is vervaardigd uit zuurvrij wit E/G golfkarton en is makkelijk te snijden. Wordt gebruikt om op te vullen, als versteviging of als achterwand.

Primo

Dit is sterk grijskarton en toch makkelijk te snijden.

Displayline Print

Tweezijdig gestreken wit zeefdrukkarton, o.a. geschikt om op te plakken.

Moratac

Dit zijn tweezijdig zelfklevende polyesterfolie vellen op latex basis. Makkelijk te snijden en wordt gebruikt voor het opplakken van prints.

Morastick

Betreft een eenzijdig zelfklevend grijskarton met een effen schutblad, voor het opplakken van prints.

Scanstick

Zelfklevend karton met een effen schutblad, voor het opplakken van prints.

Centafix

Zelfklevende lichtgewicht platen van polystyreen schuim. Licht, sterk, makkelijk te snijden en te verwerken. CFK-vrij, bedrukbaar met uv- en solvent inkten. Veelzijdig, geschikt voor het opplakken van prints, foto’s, als achterwand en voor alle denkbare binnentoepassingen.

Polystyreen

Is een hoogwit kunststofplaat met een lijmfilm. Heeft een goede vlakligging en is geschikt voor het opplakken van foto’s en prints.

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
1
3
1
9
3
Toon meer
1
6
1
5
9
1
2
1
1
Toon meer
1
8
1
3
5
1
1
2
2
1
1
1
Toon meer
1
4
2
1
3
1
4
1
3
Toon meer
1
2
2
2
1
8
1
3
3
1
Toon meer
4
5
2
2
1
2
1
3
1
3
Toon meer
Wis alle filters
Toon 27 resultaten