Wissellijsten

Wissellijsten zijn de ideale oplossing voor degenen die regelmatig hun afbeeldingen willen vernieuwen. Bij Vadia hebben we een eigen lijn hoogwaardige wissellijsten in diverse maten en materialen. Onze wissellijsten voegen een stijlvolle uitstraling toe aan uw ingelijste foto's, posters, kunstwerken of tekeningen. Ontdek de veelzijdigheid van onze houten- en aluminium wissellijsten.

Lees meer

298 Producten gevonden

Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig en functioneel. Het bestaat uit vier profielen die op maat kunnen worden gemaakt.

De achtergrond van de lijst is bevestigd met klemmetjes, die eenvoudig kunnen worden losgemaakt. Hierdoor kunt u moeiteloos een foto in de lijst plaatsen, achter het glas. Vervolgens plaatst u de achtergrond weer op de lijst. Sluit als laatste de klemmetjes om de foto op zijn plaats te houden.

Dankzij deze methode kunt u snel en gemakkelijk wisselen tussen verschillende foto's of prenten. Dit verklaart meteen waarom het een "wissellijst" wordt genoemd.

Ons assortiment 

Onze uitgebreide collectie wissellijsten omvat verschillende materialen, zoals hout en aluminium. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan stijlen en designs. Onze houten wissellijsten voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan uw interieur. onze aluminium wissellijsten bieden een eigentijdse en moderne look.

Aluminium 

Bij Vadia Lijsten bieden we een brede selectie aluminium lijsten. Zoals de populaire Switch-it lijsten van Vadia, de Nielsen Alpha collectie en Nielsen frameboxen.

Het grote voordeel van aluminium wissellijsten is de krasbestendigheid. Bij het verwisselen van een foto of prent blijft de lijst onbeschadigd. Bovendien zijn ze ook licht van gewicht, dankzij het gebruik van 100% aluminium profielen.

Wenst u de voordelen van een aluminium profiel, maar de uitstraling van een houten lijst? Dan bieden wij ook diverse aluminium wissellijsten die de uitstraling van hout hebben.

Aluminium wissellijsten van Vadia

Hout

Bij Vadia Lijsten kunt u op maat gemaakte houten wissellijsten bestellen. Onze vakmensen creëren met vakmanschap wissellijsten van verschillende houten profielen, ongeacht de grootte. We hebben ook wissellijsten met vaste maten, zoals 40x60, 50x70, 70x100 en meer. Ontdek bijvoorbeeld de Quadrum collectie van Nielsen.

Diverse houten wissellijsten

Populair: Zwarte wissellijsten

Recentelijk is er een groeiende vraag naar moderne zwarte wissellijsten bij Vadia. In de wereld van interieurontwerp en kunst is er een opkomst van modernere kunststijlen.

Deze moderne kunst komt niet altijd goed tot zijn recht in een traditionele houten lijst. Daarnaast past een witte lijst niet altijd bij een witte muur. De kleur zwart creëert diepte in de afbeelding en benadrukt deze op een prachtige manier.

Verschillende maten, eenvoudige installatie

Onze wissellijsten zijn verkrijgbaar in diverse maten, van klein tot groot. Zo kunt u altijd de perfecte maat kiezen voor uw afbeeldingen of foto's. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in elke kamer. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot het kantoor.

Daarnaast zijn ze gemakkelijk te installeren dankzij ons handige bevestigingssysteem. U kunt snel en moeiteloos uw afbeeldingen verwisselen zonder gereedschap te gebruiken. Hierdoor kunt u uw interieur altijd aanpassen aan de gelegenheid of uw stemming.

Impressie van een grote wissellijst

Grote formaat 

Wilt u een muur decoreren een afbeelding of prent naar keuze? Wilt u deze daarnaast ook gemakkelijk weer kunnen verwisselen? Dan zijn grote wissellijsten de oplossing. Bij Vadia bieden we een uitgebreide selectie aan.

We hebben al enkele grote maten beschikbaar bij de standaardafmetingen. Op zoek naar iets groters dan de standaardmaten? Wij bieden ook op maat gemaakte opties.

Met onze diverse profielen en vakmensen kunnen wij grote wissellijsten op maat maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoge Kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Bij Vadia zijn wij trots op onze collectie wissellijsten. Ze bieden hoge kwaliteit en zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Heeft u vragen over ons assortiment of andere producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

Registreren als nieuwe klant

Bent u een belanghebbende binnen de branche en bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich als nieuwe klant registreren op onze website. Wij verwelkomen u graag op ons platform. 

Registreren als nieuwe klant Inloggen

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
98
6
56
132
16
2
16
106
2
16
17
11
5
27
48
27
11
71
62
Toon meer
98
56
5
2
4
9
11
11
11
16
16
16
39
36
5
2
47
3
5
34
29
3
5
Toon meer
9
14
11
16
40
33
16
5
22
5
26
3
22
3
18
5
19
24
2
5
Toon meer
9
3
70
128
88
Wis alle filters
Toon 298 resultaten