Inleg

Inleg

Inlegprofielen vormen een waardevolle aanvulling op uw inlijstwerk en kunnen dienen als extra lijst. Met een oneindig aantal combinatiemogelijkheden kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. 

Lees meer

3 Producten gevonden

Wat zijn inlegprofielen?

Inlegprofielen zijn lijsten die in uw inlijsting worden geplaatst om extra diepte en dimensie toe te voegen. Ze zijn momenteel verkrijgbaar in de verschillende ivoor, linnen en wit. Inlegprofielen kunnen dienen als een extra lijst binnen uw inlijsting, of als een decoratieve functie om uw kunstwerk nog meer te accentueren.

Voeg diepte toe aan uw inlijstwerk

Inlegprofielen bieden een geweldige manier om diepte toe te voegen aan uw inlijstwerk. Door een inlegprofiel te gebruiken, kunt u uw kunstwerk beter uitlijnen en het naar voren laten komen in uw inlijsting. U kunt verschillende kleuren en texturen combineren om een ​​uniek en opvallend effect te creëren.

Inlegprofielen kunnen ook dienen als extra lijst binnen uw inlijsting, waardoor de veelzijdigheid van uw inlijsting toeneemt. Door meerdere inlegprofielen te gebruiken, kunt u verschillende lagen creëren en uw kunstwerk nog meer laten opvallen. U kunt zelfs verschillende kleuren en materialen combineren om uw inlijsting nog unieker te maken.

Kies het juiste inlegprofiel voor uw kunstwerk

Het kiezen van het juiste inlegprofiel voor uw kunstwerk is uiteraard een belangrijke keuze. Overweeg de stijl van uw kunstwerk en kies een inlegprofiel dat deze stijl aanvult. Houd ook rekening met de kleuren en texturen van uw inlijsting en kies een inlegprofiel dat hierbij past. Door het juiste inlegprofiel te kiezen, kunt u uw kunstwerk nog meer tot leven brengen en uw inlijsting uniek maken.

Neem contact op voor passend advies

Conclusie

Inlegprofielen zijn een waardevolle toevoeging aan uw inlijstwerk. Ze bieden nieuwe mogelijkheden om uw creativiteit te uiten en uw kunstwerk te verbeteren. Door gebruik te maken van inlegprofielen kunt u diepte toevoegen aan uw inlijsting en de veelzijdigheid ervan vergroten. Alle profielen zijn online te bestellen als lengte, zaagservice of gemonteerd als frame. Bereken uw prijs online door in te loggen in onze bestelmodule.