Tru Vue

Tru Vue

Tru Vue is een hoogwaardig glas dat speciaal is ontworpen om de beste bescherming en weergave van uw kunstwerken te bieden. Als toonaangevend merk in speciaalglas bieden zij een breed scala aan van kwaliteitsproducten om aan specifieke behoeften te voldoen. Tru Vue glas is gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en materialen die een optimale helderheid, UV-bescherming en minimale re flectie garanderen.

Lees meer

11 Producten gevonden

Technische Specificaties van Tru Vue Glas

Tru Vue glas wordt aangeboden in diverse kwalificaties, elk met hun eigen kenmerken en voordelen voor de bescherming van uw kunstwerken. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare opties:

  • Tru Vue UV92%: Met een UV-bescherming van 92% biedt dit glas een nog hogere mate van bescherming tegen UV-straling. Het is ideaal voor kunstwerken die worden blootgesteld aan intense lichtomstandigheden, zoals direct zonlicht. Met Tru Vue UV92% kunt u er zeker van zijn dat uw kunstwerken hun kleur en helderheid behouden.
  • Tru Vue UV99% Conservation Clear: Dit kwaliteitsglas biedt een ongeëvenaarde UV-bescherming van 99%. Het is speciaal ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling, terwijl het een uitzonderlijke helderheid en kleurechtheid behoudt. Tru Vue UV99% Conservation Clear is ideaal voor waardevolle kunstwerken die de hoogste mate van bescherming vereisen.
  • Tru Vue UV99% Werende Museumglas: Voor de ultieme bescherming van uw kunstwerken is er Tru Vue UV99% Werende Museumglas. Dit glas biedt niet alleen een UV-bescherming van 99%, maar minimaliseert ook reflecties en zorgt voor een optimale helderheid. Het is de ideale keuze voor musea, galerijen en veeleisende kunstcollecties waar de hoogste normen van presentatie en bescherming vereist zijn.

Ontdek al onze glas en acrylaat oplossingen

Beschikbaarheid van Tru Vue Glas

Tru Vue glas is verkrijgbaar in handige pakken, waardoor u de juiste hoeveelheid glas kunt kiezen voor uw specifieke projecten. Daarnaast bieden we ook verschillende afmetingen en diktes aan, zodat u het glas kunt aanpassen aan uw unieke behoeften.

Bovendien zijn alle glas- en acrylsoorten, inclusief Tru Vue, beschikbaar in combinatie met een lijst in elke gewenste maat. Hierdoor kunt u uw kunstwerken op maat presenteren, waarbij zowel het glas als de lijst perfect op elkaar zijn afgestemd.

Het glas kan ook los worden besteld, met een maximale omtrek van 2 meter in combinatie met een mdf-ondergrond. Dit biedt flexibiliteit bij het maken van maatwerkoplossingen voor grotere kunstwerken.

Tru Vue Premium Glasreiniger voor Optimaal Onderhoud

Naast de hoogwaardige glasproducten biedt Tru Vue ook een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw kunstwerken: Tru Vue Premium Glasreiniger. Deze speciaal ontwikkelde reiniger is ontworpen om veilig en effectief vuil, stof en vingerafdrukken van het glasoppervlak te verwijderen, zonder dat dit de kwaliteit of helderheid van het glas aantast. Het regelmatig reinigen van uw Tru Vue glas met de Premium Glasreiniger zorgt ervoor dat uw kunstwerken altijd optimaal worden gepresenteerd, met een heldere en onbelemmerde kijkervaring voor uw bezoekers.

Vadia beveelt Tru Vue aan als speciaalglas

Als groothandel in lijsten voor de vakhandel en aanbieder van hoogwaardige glasoplossingen bevelen wij Tru Vue speciaalglas ten zeerste aan. Met zijn diverse kwalificaties en technische eigenschappen biedt Tru Vue de ideale combinatie van presentatie en bescherming voor uw kunstcollectie. Of u nu een professionele lijstenmakerij runt of een kunstgalerie hebt, Tru Vue glas is de juiste keuze.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen van Tru Vue glas. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw kunstcollectie.

Registreren als nieuwe klant

 

Filter & sorteer
Wis alle filters
Toon 11 resultaten