Accessoires

U kunt bij Vadia terecht voor alle gereedschappen en benodigdheden op het gebied van het vervaardigen van lijsten. Het uitgebreide assortiment van Reisaco bestrijkt het gehele spectrum voor het maken van een inlijsting. Voor elke situatie is een oplossing te vinden. Mochten er toch nog vragen zijn dan helpen wij u uiteraard graag!

Lees meer


Schilderij accessoires voor de lijstenmaker

Voor het onderhoud of ter creatie der schilderij. Het uitgebreide assortiment dat Vadia heeft van Reisaco maakt het mogelijk om schilderijen ten alle tijden te doen schitteren. Of het gaat om glas snijden, passe-partout decoreren of een standaard

Let op: Bij Vadia kun je enkel zakelijk bestellen. Ben je dus lijstenmaker of maak je deel uit van een team van een museum, dan is het mogelijk om je te registreren en de producten die Vadia aanbiedt aan te schaffen. 

Onderhoud schilderij

Een schilderij in een goede setting ophangen is een klus opzich, maar wat dacht u van het onderhoud? Een schilderij in haar volle glorie doen schitteren kan enkel wanneer er goed voor gezorgd wordt. Daarom beschikt Vadia als groothandel voor de lijstenmaker en musea over een groot aanbod aan materialen welke het onderhoud doen vereenvoudigen. Denk hierbij aan verschillend gereedschap, reinigingsmiddelen (schilderijvernis, retoucheervernis, schoonmaakmiddelen, glasreiniger, museumhandschoenen) en meer. 

Decoreren schilderij

Om het maximale uit een schilderij te halen: Decoratie. Schilderijen zijn op verschillende manieren te decoreren. Denk hierbij aan het decoreren van het passe-partout of door te kiezen voor het inlijsten zonder rand