GO4FRAME collectie

GO4FRAME collectie

Bij Vadia hechten wij groot belang aan het vinden van hoogwaardige aluminium profielen die aan uw specifieke vereisten als lijstenmaker voldoen. Het hebben van de juiste aluminium profielen kan een aanzienlijk verschil maken in de kwaliteit en duurzaamheid van uw project. Met trots presenteren wij daarom onze Go4Frame-collectie, een uitgebreid assortiment aluminium profielen dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en design.

Lees meer

149 Producten gevonden

Wat is de Go4Frame-collectie?

Dankzij het eigentijdse ontwerp van het aluminium profiel, gecombineerd met het fineer van hout op de aluminium kern, heeft de GO4FRAME-collectie een unieke uitstraling. Met een indrukwekkend palet van 35 hedendaagse kleuren is dit profiel uiterst veelzijdig. Deze levendige collectie van gefineerde aluminium profielen is onmisbaar voor elke professionele lijstenmaker. Er zijn twee varianten beschikbaar: het basismodel 30 en het hogere model 35, waarbij een spacer in dezelfde kleur kan worden geplaatst. Door de spacer toe te voegen, lijkt het glas als het ware te zweven boven het ingelijste werk.

Bekijk alle aluminium profielen

Ongeëvenaarde Kwaliteit

De Go4Frame-collectie staat synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. Elk aluminium profiel wordt met uiterste zorg vervaardigd met behulp van geavanceerde productiemethoden en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Door gebruik te maken van hoogwaardig aluminium zijn wij in staat om profielen te leveren die zowel sterk als duurzaam zijn, met een uitstekende weerstand tegen corrosie en slijtage. Bovendien voldoen al onze profielen aan de relevante industriële normen en specificaties, wat de betrouwbaarheid en veiligheid van onze producten waarborgt.

Flexibiliteit en Maatwerk

Wij zijn van mening dat flexibiliteit en maatwerk essentieel zijn om te kunnen voldoen aan uw unieke behoeften. Daarom bieden wij u binnen onze Go4Frame-collectie de mogelijkheid tot flexibiliteit en maatwerk. De profielen kunnen worden verkregen in standaardlengtes om naar wens op maat te worden gemaakt, of ze kunnen door ons op elke gewenste lengte met precisie op maat worden gezaagd. Dankzij het gebruik van een handige montage set kunnen de profielen moeiteloos met een schroevendraaier in elkaar worden gezet, resulterend in een stevig frame.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Bij Vadia zijn wij ons bewust van de groeiende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Daarom zetten wij ons in om aluminium profielen te leveren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieubescherming. Aluminium is een volledig recyclebaar materiaal, waardoor de Go4Frame-profielen een milieuvriendelijke keuze zijn. Daarnaast hebben aluminium profielen een lange levensduur en vereisen ze minimaal onderhoud, wat bijdraagt aan een duurzaam gebruik van hulpbronnen.

Technische Ondersteuning

Wij begrijpen dat het kiezen en gebruiken van aluminium profielen een technische uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide technische ondersteuning aan onze gewaardeerde klanten. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de juiste profielen voor uw project, technische specificaties, installatieprocedures en andere relevante aspecten. Wij streven ernaar om u een naadloze en probleemloze ervaring te bieden, zodat u met het volste vertrouwen onze Go4Frame-collectie kunt gebruiken. Neem dus gerust contact met ons wanneer u nog vragen heeft over onze producten of diensten.

Contact opnemen

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
144
3
1
5
55
5
6
3
3
6
3
6
6
8
3
6
9
3
3
3
6
3
3
3
6
4
3
3
3
3
3
3
3
12
4
12
Toon meer
32
43
42
8
8
8
8
Toon meer
33
32
31
16
32
Toon meer
33
Wis alle filters
Toon 149 resultaten