Nielsen frameboxen

De Nielsen frameboxen zijn speciaal ontwikkelt om shirts in te lijsten. In menig sportkantine of privé woning kunt u deze unieke diepe lijsten aantreffen. Nielsen heeft met de Framebox in een duidelijke behoefte voorzien om shirts zo origineel mogelijk beschermend in te lijsten! Leverbaar in zwart en zilver geanodiseerd aluminium, voorzien van float of plexiglas in twee maten.

Lees meer

6 Producten gevonden

Over Nielsen lijsten

Nielsen is een waar begrip binnen de wereld van lijsten. Van fotolijsten tot frameboxen tot zelfs kussens. Voor het decoreren van het interieur heeft Nielsen van alles. De producten staan bekend om een minimalistisch, strak en modern design. Dat geldt ook voor de lijsten, welke zijn gevormd uit strakke lijnen en robuust materiaal. Aluminium lijsten worden al sinds 1984 gemaakt door de fabrikant. 

Voetbalshirt inlijsten: 70x90 Nielsen framebox

Het inlijsten van een sportshirt/wielertrui/voetbalshirt gaat het best in de populairste lijst van de Nielsen frameboxen: De 70x90 afmeting lijsten. Deze lijsten zijn de lijsten die men om elk ingelijst shirt ziet. Middels een gemakkelijke kliksluiting is de achterkant los en vast te maken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk het exemplaar uit de lijst te halen. Voor als u dat waardevolle shirt nog eens in de handen wil hebben.