Spieraam

Spieraam

Welkom bij Vadia Lijsten, uw bestemming voor hoogwaardige houten spieramen die uw kunstwerken en foto's naar nieuwe hoogten tillen. Onze uitgebreide collectie biedt keuze en maatwerkopties, zodat u altijd het ideale spieraam vindt om uw creaties perfect te presenteren. Een spieraam is niet slechts een omlijsting; het is een middel om uw kunst tot leven te brengen.

Lees meer

6 Producten gevonden

Wat Zijn Spieramen en Waarom zijn Ze Onmisbaar voor Uw Kunst?

Een spieraam is niet zomaar een lijst, maar een essentieel instrument om uw kunstwerk of foto te laten schitteren. Onze houten spieramen worden zorgvuldig vervaardigd uit verlijmd vurenhout, met een vochtigheidsgehalte van slechts 15% na een speciaal droogproces. Hierdoor geniet u van duurzaamheid en stabiliteit. Elk spieraam is voorzien van een opstaande kraalrand, waardoor direct contact tussen doek en frame wordt vermeden, wat de kwaliteit van uw werk behoudt.

Spieramen op Maat: Uw Visie, Onze Expertise

Onze selectie houten spieramen omvat diverse maten en stijlen. Zelfs als u een specifieke afmeting nodig hebt, staan we voor u klaar. Vadia Lijsten staat bekend om om haar spieramen op maat. Of u nu kiest voor de tijdloze allure van 'Classic 45' of de veelzijdigheid van 'Classic 65', bij ons vindt u altijd een oplossing die past bij uw kunstwerk.

Hoe Werkt een Spieraam?

Het gebruik van een spieraam is eenvoudig en doeltreffend. Plaats uw kunstwerk of foto tussen het spieraam en de spielat, waarna u het geheel aan de achterzijde sluit. Dit zorgt ervoor dat uw creatie stevig vastzit en beschermd wordt tegen externe invloeden zoals stof en vocht. Wanneer u besluit om een een spieraam te kopen, behoudt uw kunstwerk zijn schoonheid en glans.

Spielatten op maat bestellen bij Vadia

Spielatten: Een Harmonieuze Aanvulling voor Uw Kunstwerk

Een spielat is een subtiel onderdeel dat tussen het spieraam en uw kunstwerk wordt geplaatst. Het beschermt niet alleen tegen stof en vocht, maar geeft ook een nette en verzorgde afwerking aan het geheel. Bij Vadia Lijsten begrijpen we de waarde van ieder detail en streven we naar perfectie in elk aspect van onze producten. Uiteraard worden deze spielatten op maat gemaakt zodat het uiteindelijke spieraam aan al uw wensen voldoet. 

Spielatten voor Canvas: Duurzaamheid en Bescherming

Speciaal voor uw canvasprints kunt u spielatten bestellen die zorgen voor de perfecte opspanning van het doek. Deze spielatten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en bescherming van uw waardevolle kunstwerk. Door het unieke 'mes en groef'-systeem passen de spielatten naadloos in elkaar, wat resulteert in een stevige en gelijkmatige spanning van het canvas. Op deze manier behoudt uw kunstwerk zijn oorspronkelijke vorm en uitstraling, terwijl het tegelijkertijd wordt beschermd tegen externe invloeden. Met de juiste spielatten voor canvas wordt uw kunstwerk een blijvende blikvanger.

Kies voor Vadia Lijsten: Uw Partner in Kunstpresentatie

Waarom kiest u voor Vadia Lijsten? Onze deskundigheid en toewijding maken ons dé lijstenexpert van Nederland. Onze houten spieramen en spielatten worden met uiterste zorg vervaardigd en bieden een unieke combinatie van kwaliteit en esthetiek. Of u nu een ervaren lijstenmaker bent of op zoek bent naar hoogwaardige producten voor uw lijstenmakerij, bij Vadia Lijsten bent u aan het juiste adres.

Ontdek Onze Collectie Houten Spieramen

Onze collectie omvat onder andere:

  • Classic 45: Beschikbaar vanaf 18 cm per cm oplopend tot 100 cm.
  • Classic 65: Beschikbaar vanaf 50 cm per 10 cm oplopend tot 120 cm, en vanaf 125 cm per 5 cm oplopend tot 200 cm.

Andere maten en speciale bestellingen zijn mogelijk, inclusief spietjes in handige doosjes van 100 stuks.

Klaar om Uw Kunstwerken te Laten Stralen?

Wanneer u hulpt nodig hebt kunnen zijn de experts van Vadia bereidt u zo spoedig mogelijk te helpen. Neem contact met ons op en we zijn u tot dienst. Bent u nog geen klant bij Vadia Lijsten? Registreer u dan via de onderstaande knop en ervaar het verschil van samenwerken met de lijstenexpert van Nederland.

Contact met Vadia Lijsten Registreren als dealer