Gekleurde kern

Gekleurde kern

Ontdek dan onze collectie gekleurde kern passe-partouts. Met hun opvallende gekleurde kern voegen ze een extra dimensie toe aan uw inlijstingen, waardoor ze werkelijk tot leven komen. Een gekleurde kern kan net het verschil maken ten opzichte van een standaard karton door een kleur van het in te lijsten werk terug te laten komen in het passe-partoutkarton. Onze gekleurde kern passe-partouts zijn per vel verkrijgbaar in de maat 81,3 x 101,6 cm en uiteraard zuurvrij.

Lees meer

53 Producten gevonden

Basico Passe-partouts met Gekleurde Kern: Betaalbare en Elegante Opties voor uw Kunst

Of u nu een professionele kunstenaar bent of gewoon een liefhebber van kunst, onze Basico passe-partouts met gekleurde kern bieden betaalbare en elegante opties om uw kunstwerken te laten stralen. Met een ruime keuze aan kleuren en afmetingen vindt u bij ons altijd de perfecte passe-partout voor uw specifieke behoeften. Een gekleurde kern in het passe-partoutkarton brengt harmonie en balans in uw inlijstingen door de kleur van het werk subtiel terug te laten komen. Ontdek onze Basico passe-partouts met gekleurde kern en geef uw inlijstingen een stijlvolle finishing touch.

Creëer Unieke Presentaties met Museum Passe-partouts met Gekleurde Kern

Wilt u uw kunstwerken presenteren op een museumwaardige manier? Onze museum passe-partouts met gekleurde kern bieden de perfecte oplossing. Met hun hoogwaardige kwaliteit en prachtige kleuren tillen ze uw inlijstingen naar een hoger niveau. De gekleurde kern van deze passe-partouts voegt een artistiek accent toe, waardoor uw kunstwerken opvallen en de aandacht trekken. Dankzij de zuurvrije eigenschappen van het passe-partoutkarton blijven uw kunstwerken beschermd tegen verkleuring en beschadiging. Ontdek nu onze collectie museum passe-partouts met gekleurde kern en geef uw kunstwerken de presentatie die ze verdienen.

Standaard Passe-partouts met Gekleurde Kern: Verfraai uw Inlijstingen

Bent u op zoek naar een klassieke en tijdloze optie voor uw inlijstingen? Onze standaard passe-partouts met gekleurde kern bieden de perfecte balans tussen eenvoud en stijl. Met hun diverse kleurenopties en hoogwaardige afwerking zorgen ze ervoor dat uw kunstwerken in het middelpunt van de aandacht staan. Een gekleurde kern in het passe-partoutkarton voegt diepte en dimensie toe, waardoor uw kunstwerken tot leven komen. Ontdek onze collectie standaard passe-partouts met gekleurde kern en verfraai uw inlijstingen met een vleugje klasse.

Voordelen van Gekleurde Kern Passe-partouts

  • Breng harmonie en balans in uw inlijstingen door de kleur van het werk subtiel terug te laten komen in het passe-partoutkarton.
  • Voeg diepte en dimensie toe aan uw kunstwerken met de opvallende gekleurde kern van de passe-partouts.
  • Bescherm uw kunstwerken tegen verkleuring en beschadiging dankzij het zuurvrije karakter van ons passe-partoutkarton.

Online bestellen bij Vadia

Bestel nu uw Gekleurde Kern Passe-partouts bij Vadia: Bij Vadia begrijpen we hoe belangrijk het is om uw kunstwerken op de best mogelijke manier te presenteren. Daarom bieden we een uitgebreide collectie gekleurde kern passe-partouts, waaronder de Basico, Museum en Standaard series. Onze gekleurde kern passe-partouts zijn per vel verkrijgbaar in de maat 81,3 x 101,6 cm en uiteraard zuurvrij! Wist u dat wij van onze passe-partout collectie een monsterdisplay hebben voor op uw toonbank? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers of onze buitendienst!

Wacht niet langer en geef uw kunstwerken de aandacht die ze verdienen met onze prachtige collectie gekleurde kern passe-partouts.

Registreren als nieuwe klant Inloggen als dealer