Nielsen Quadrum

Nielsen Quadrum

Bij Vadia introduceren wij trots de moderne Nielsen Quadrum houten wissellijsten, die een collectie bieden met de uitstraling van maatwerk. Deze lijsten zijn ideaal als u uw klanten snel en zonder concessies aan kwaliteit wilt helpen. Bovendien kunt u met de toevoeging van een passe-partout de Quadrum lijst nog meer uitstraling geven, terwijl het toch binnen ieders budget past.

Lees meer

56 Producten gevonden

Nielsen Quadrum Frame: Kwaliteit in FSC-gecertificeerd Dennenhout

De Nielsen Quadrum wissellijsten worden vervaardigd van gecertificeerd FSC dennenhout. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een internationaal erkend keurmerk dat zich inzet voor duurzaamheid en eerlijk gewonnen hout. Nielsen deelt dit streven naar duurzaamheid en creëert met eerlijk gewonnen hout stijlvolle en moderne wissellijsten. De Quadrum frames zijn verkrijgbaar in 11 verschillende maten en diverse afwerkingen, waaronder Wenge, Ahorn, Zwart, Wit en Eiken.

Hoogwaardige Kwaliteit en Elegantie zonder Saai te Lijken

De Quadrum lijsten zijn voorzien van een achterwand met draaiveren, waardoor het eenvoudig is om te wisselen tussen prenten, foto's en kunstwerken. Het houten frame van de Quadrum van Nielsen design straalt met zijn klassieke en eenvoudige elegantie. Het geslepen floatglas beschermt uw kunstwerk en voegt een vleugje luxe toe aan de lijst.

Quadrum: Duurzaam en Milieubewust

Onze fotolijsten zijn FSC gecertificeerd en komen tegemoet aan de criteria van de Forest Stewardship Council. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor een duurzaam beheerde houten wissellijst. De Quadrum lijsten zijn niet alleen milieubewust, maar ook geschikt voor gelamineerde posters en kunstwerken.

Stijlvolle Presentatie Made in Germany

De Nielsen Quadrum wissellijsten stralen met hun klassieke en eenvoudige elegantie. Deze fotolijsten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met vakmanschap gemaakt in Duitsland. Het gebruik van eerlijk gewonnen hout en de duurzame productie maken de Quadrum lijsten een stijlvolle keuze voor uw inlijstwerk.

Ontdek de Mogelijkheden van Nielsen Quadrum Wissellijsten

Of u nu een kunstwerk, foto of prent wilt inlijsten, de Nielsen Quadrum wissellijsten bieden u de perfecte oplossing. Kies uit diverse afwerkingen, zoals Wenge, Ahorn, Zwart, Wit en Eiken, om de lijst naadloos te laten aansluiten bij uw interieur. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw inlijstwerk met het Nielsen Quadrum frame.

Contacteer Ons voor Stijlvolle Houten Wissellijsten

Wilt u ook genieten van stijlvolle houten wissellijsten van Nielsen Quadrum? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw inlijstwerk met het Nielsen Quadrum frame. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en elegantie met Nielsen Quadrum wissellijsten.

Passe-partout voor Nielsen Quadrum: Versterk de Uitstraling van Uw Kunstwerken

Bij Vadia Lijsten merken we dat de Nielsen Quadrum 50x70 afmeting bijzonder populair is. Deze maat is perfect geschikt voor posters en portretten. Dankzij de verschillende beschikbare afwerkingen biedt de 50x70 afmeting voor elke inrichting een passende expressie.

Voeg een Extra Dimensie Toe aan Uw Kunstwerk

Met de toevoeging van een passe-partout krijgt de Nielsen Quadrum lijst een extra dimensie. Een passe-partout creëert een ruimte tussen het kunstwerk en de lijst, waardoor het geheel nog meer tot leven komt. Het benadrukt de details en voegt een vleugje elegantie toe aan uw inlijstwerk.

Maatwerkoplossingen voor Uw Kunst

Bent u op zoek naar een unieke inlijsting voor uw kunstwerk? Onze passe-partouts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u de perfecte combinatie kunt vinden. Creëer een harmonieus geheel dat uw kunstwerk in de schijnwerpers zet.

Contacteer Ons voor Advies over Passe-partouts

Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren over passe-partouts en andere inlijstopties. Neem contact met ons op en ontdek hoe een passe-partout de uitstraling van uw kunstwerken kan versterken. Kies voor maatwerk en verrijk uw kunst met een passe-partout van Vadia Lijsten.

Registreren Log in

Filter & sorteer
Wis alle filters
Toon 56 resultaten