Nielsen Quadrum

Nielsen Quadrum

Bij Vadia introduceren wij de moderne Nielsen Quadrum houten wissellijsten, waarmee wij een collectie aanbieden die de uitstraling van maatwerk heeft. Als u uw klanten snel wilt helpen zonder concessies te doen aan de kwaliteit waar zij op rekenen, dan is de Quadrum collectie de ideale oplossing. Met de toevoeging van een passe-partout krijgt de Quadrum lijst nog meer uitstraling, terwijl het toch binnen ieders budget past.

Lees meer

55 Producten gevonden

Nielsen Quadrum Frame: Kwaliteit in FSC-gecertificeerd Dennenhout

De Nielsen Quadrum wissellijsten worden vervaardigd van gecertificeerd FSC dennenhout. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een internationaal erkend keurmerk dat zich inzet voor duurzaamheid en eerlijk gewonnen hout. Nielsen deelt dit streven naar duurzaamheid en creëert met eerlijk gewonnen hout stijlvolle en moderne wissellijsten. De Quadrum frames zijn verkrijgbaar in 11 verschillende maten en diverse afwerkingen, waaronder Wenge, Ahorn, Zwart, Wit en Eiken.

  • Wenge
  • Ahorn
  • Zwart
  • Wit
  • Eiken

De Quadrum lijsten zijn voorzien van een achterwand met draaiveren, waardoor het eenvoudig is om te wisselen tussen prenten, foto's en kunstwerken.

Passe-partout voor Nielsen Quadrum

Bij Vadia Lijsten merken we dat de Nielsen Quadrum 50x70 afmeting bijzonder populair is. Deze maat is perfect geschikt voor posters en portretten. Dankzij de verschillende beschikbare afwerkingen biedt de 50x70 afmeting voor elke inrichting een passende expressie.

Populair: de Nielsen Quadrum 50x70

Bij Vadia Lijsten merken we dat de Nielsen Quadrum 50x70 afmeting populair is. De maat leent zich perfect voor posters en portretten. Doordat de 50x70 afmeting in verschillende afwerkingen geleverd wordt, zit er voor elke inrichting wel een geschikte expressie bij. Kies voor Nielsen Quadrum Wissellijsten

Kies voor Nielsen Quadrum Wissellijsten

Wilt u ook genieten van stijlvolle houten wissellijsten van Nielsen Quadrum? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw inlijstwerk met het Nielsen Quadrum frame.
Contact opnemen

 

 

 

Filter & sorteer
Wis alle filters
Toon 55 resultaten