Facetspiegels

Facetspiegels

Onze stijlvolle en moderne facetspiegels, ook wel bekend als facetgeslepen spiegels, zijn perfect om een vleugje glamour toe te voegen aan elke inlijsting. Bij Vadia, uw vertrouwde groothandel in lijsten voor de vakhandel, bieden wij een uitgebreide collectie facetspiegels op maat, waarmee u uw inlijstingen kunt transformeren. In ons assortiment vindt u facetspiegels met een dikte van 4 mm en een facetbreedte van 25 mm, in 22 standaard maten.

Lees meer

22 Producten gevonden

Wat is een facetspiegel?

Een facetspiegel is een spiegel met een prachtig afgewerkte facetrand. De facetrand is de schuin geslepen zijkant van de spiegel, die de spiegel een verfijnde en moderne uitstraling geeft. Het licht reflecteert op elegante wijze via de schuin gesneden randen en creëert een uniek visueel effect in de inlijsting. De combinatie van functionaliteit en decoratieve waarde maakt facetspiegels tot een gewilde keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een spiegel die meer is dan alleen een functioneel object.

Ontdek al onze glas en acrylaat oplossingen

Wat is facet gesneden?

Facetgesneden verwijst naar de specifieke manier waarop de randen van de spiegel zijn bewerkt. Bij een facetgeslepen spiegel worden de randen schuin afgesneden, waardoor ze een elegante en subtiele schittering creëren wanneer ze worden blootgesteld aan licht. Deze snijtechniek voegt een extra dimensie toe aan de spiegel, waardoor deze er visueel interessanter uitziet dan een standaard vlakke spiegel. De facetranden benadrukken de contouren van de spiegel en voegen diepte toe aan het geheel.

Voordelen van facetspiegels

Gebruikmaken van facetspiegels brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

1. Stijlvolle uitstraling:

De facetranden geven de spiegel een luxueuze en eigentijdse uitstraling. Als lijstenmaker wilt u uw klanten voorzien van inlijstingen die er elegant uitzien en de aandacht trekken.

2. Ruimtelijk effect:

Het licht dat via de facetranden reflecteert, creëert een ruimtelijk effect in de inlijsting. Hierdoor lijkt de ingelijste kunst groter en krijgt het meer diepte, waardoor het een indrukwekkend visueel effect heeft.

3. Maatwerk beschikbaar:

Bij Vadia, uw vertrouwde groothandel in lijsten voor de vakhandel, bieden wij facetspiegels op maat aan. U kunt de gewenste afmetingen, dikte en facetbreedte kiezen, zodat de spiegel perfect aansluit bij de specifieke behoeften van uw klanten.

4. Veelzijdigheid:

Facetspiegels passen zich moeiteloos aan verschillende inlijstingsstijlen aan. Of uw klanten nu een moderne, minimalistische look of een meer traditionele esthetiek prefereren, een facetspiegel voegt altijd een vleugje verfijning toe.

5. Kwaliteit en duurzaamheid:

Bij Vadia, met meer dan 120 jaar ervaring als groothandel in lijsten voor de vakhandel, staan we bekend om onze hoogwaardige producten. Onze facetspiegels zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn zorgvuldig vervaardigd om lang mee te gaan. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en vakmanschap van onze spiegels.

Facetspiegels op maat bij Vadia

Bij Vadia begrijpen we dat elke inlijsting uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij facetspiegels op maat aan. U kunt de gewenste afmetingen, dikte en facetbreedte kiezen, zodat de spiegel perfect aansluit bij de inlijstingen die u creëert voor uw klanten. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige afwerking en leveren een spiegel van hoogwaardige kwaliteit.

Transformeer uw inlijstingen met Vadia

Als vertrouwde groothandel in lijsten voor de vakhandel biedt Vadia u de beste oplossingen voor uw inlijstingen. Onze facetspiegels zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen volledig worden aangepast aan uw behoeften en de voorkeuren van uw klanten. Creëer een stijlvolle en moderne uitstraling in uw inlijstingen met onze prachtige facetspiegels. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor facetspiegels op maat. Transformeer uw inlijstingen met de kwaliteit en vakmanschap van Vadia, uw vertrouwde groothandel in lijsten voor de vakhandel.

Registreren als nieuwe klant

Filter & sorteer
Wis alle filters
Toon 22 resultaten