Standaard

Standaard

Als experts op het gebied van passe-partout karton begrijpen wij bij Vadia dat de kwaliteit van het materiaal een cruciale rol speelt bij het creëren van professionele kunstwerken, foto's en documenten. Daarom bieden wij u het allerbeste standaard passe-partout karton van de hoogste kwaliteit aan, dat voldoet aan al uw behoeften en eisen.

Lees meer

183 Producten gevonden

Voorzijde

De voorzijde van ons passe-partoutkarton moet niet alleen voldoen aan esthetische eisen, maar ook aan hoge kwaliteitsnormen, zoals kleurechtheid. Daarom werkt Vadia samen met gespecialiseerde papierfabrieken die in staat zijn om de hoogste kwaliteitswaarden te bereiken. Al het papier voor de voorzijde van onze passe-partoutkartons wordt zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de strengste normen.

Achterzijde

Ook de achterzijde van het passe-partoutkarton is van groot belang. Deze kant komt in contact met het kunstwerk en kan een negatieve invloed hebben als de kwaliteit niet hoog genoeg is. Bij Vadia gebruiken we daarom uitsluitend hoogwaardig papier voor de achterzijde van al onze passe-partoutkartons. Dit papier is zuurvrij en voorzien van een calciumcarbonaatbuffer, wat de kwaliteit en duurzaamheid van uw kunstwerk ten goede komt. U kunt erop vertrouwen dat uw werk goed beschermd is met een passe-partout van Vadia.

Kern

De kern van het passe-partoutkarton vormt het zwaarste onderdeel. In onze Moorman-collectie gebruiken we verschillende soorten kernen, waarvan de standaardkern en de witte zuurvrije cellulose kern de belangrijkste zijn.

Standaardkern

Onze standaard passe-partoutkern is gemaakt van hoogwaardig houtboard. Dit materiaal wordt geproduceerd uit geselecteerde ongeprinte, extra schone en fijne houtvezels. Hierdoor minimaliseren we de aanwezigheid van zwarte stippen en zorgen we voor een lager ligninegehalte. De houtboardkern is pH-neutraal en gebufferd, waardoor uw kunstwerk optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden.

Witte Zuurvrije Cellulose Kern

Onze witte zuurvrije cellulose kern is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame passe-partout. Deze kern is niet alleen zuurvrij, houtvrij en ligninevrij, maar ook gebufferd met calciumcarbonaat. Dit betekent dat het materiaal niet vergeelt en uitstekend beschermt tegen invloeden van buitenaf. We bieden ook passe-partouts met crème en gekleurde kern, die aan dezelfde hoge eisen voldoen als de witte kern. Voor een pH-neutrale en gebufferde zwarte kern kunt u ook bij Vadia terecht.

Vadia - Uw Betrouwbare Partner voor Standaard Passe-Partout

Als groothandel in lijsten voor de vakhandel is Vadia uw betrouwbare partner voor hoogwaardige standaard passe-partout. Onze passe-partoutkartons uit de Moorman-collectie voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en bieden optimale bescherming voor uw kunstwerken. Met ons uitgebreide assortiment, waaronder de Basico passe-partout, Museum passe-partout en Gekleurde kern passe-partout, vindt u bij Vadia altijd de juiste oplossing voor uw behoeften.

Wacht niet langer en kies voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid met Vadia's standaard passe-partout. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plaats direct uw bestelling. Ontdek waarom vakhandelaren vertrouwen op Vadia voor al hun passe-partoutbehoeften.

Registreren als nieuwe klant Inloggen als dealer

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
14
17
6
2
3
1
1
2
1
7
3
1
18
15
1
8
1
5
6
5
16
7
32
9
Toon meer
1
3
32
5
97
45
Toon meer
1
3
32
102
45
Toon meer
Wis alle filters
Toon 183 resultaten