Passe partout karton

Passe partout karton vervult verschillende functies en moet daarom aan hoge eisen voldoen. Moorman biedt u een ruime keuze aan kleuren en structuren om aan uw esthetische wensen te voldoen. Daarnaast garandeert ons passe partout karton een zuurvrije kwaliteit om de conditie van het kunstwerk te behouden.

Bovendien zorgt het passe partout karton voor een gepaste afstand tussen het glas en het ingelijste werk. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment passe partout kartons, zoals Moorman, Basico en Museum karton van hoge kwaliteit.

Lees meer

291 Producten gevonden

Wat is passe partout karton?

Passe-partout karton is een speciaal type karton dat wordt gebruikt om kunstwerken in te lijsten en te beschermen. Het platte karton heeft een uitsparing in het midden waarin het kunstwerk wordt geplaatst. Deze uitsparing zorgt ervoor dat het kunstwerk centraal in de lijst wordt geplaatst, waardoor het beter zichtbaar wordt en beschermd is tegen direct contact met het glas.

Voordelen van passe partout karton.

Het gebruik van passe partout karton biedt talloze voordelen voor kunstwerken:

  1. Verbeterde esthetiek: Een zorgvuldig gekozen passe-partout kan de esthetische waarde van uw kunstwerk verbeteren door het visueel te accentueren en de aandacht op de details te vestigen. Het creëert een ruimte tussen het kunstwerk en de lijst, waardoor een gevoel van diepte en dimensie ontstaat.
  2. Effectieve bescherming:  Passe-partout karton beschermt uw kunstwerken tegen direct contact met het glas van de lijst. Hierdoor wordt schade door condensatie, schimmelvorming, verkleuring en andere externe factoren voorkomen.
  3. Keuze in kleur en textuur:  U kunt de kleur en textuur van het passe-partout karton afstemmen op uw kunstwerk en de gewenste uitstraling van de lijst. Door verschillende opties uit te proberen, kunt u de beste combinatie vinden die perfect bij uw kunstwerk past.
  4. Verlengde levensduur: Doordat het kunstwerk niet direct tegen het glas wordt geplaatst, verlengt het gebruik van passe-partout karton de levensduur van uw kunstwerk.

Sfeerimpressie van Passe Partout Karton.

Hoe kiest u het juiste passe partout karton?

Bij het kiezen van het juiste passe-partout karton zijn er enkele belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden:

  • Zuurvrijheid en materiaal: Het is essentieel om zuurvrij passe-partout karton te gebruiken, omdat zure materialen op de lange termijn schadelijk kunnen zijn voor uw kunstwerken. Kies daarom voor hoogwaardig karton dat bestand is tegen verkleuring en vergeling.
  • Kleur en textuur: Denk goed na over de kleur en textuur van het passe-partout karton om een harmonieus geheel te creëren met uw kunstwerk en de lijst. Experimenteer met verschillende opties om de perfecte match te vinden.
  • Dikte en afmetingen: De dikte van het passe-partout karton beïnvloedt de diepte en dimensie van de lijst. Kies een dikte die geschikt is voor uw kunstwerk en zorg ervoor dat de afmetingen van het karton perfect passen bij de afmetingen van uw kunstwerk en de gewenste lijst.

Professioneel advies

Als u twijfelt welk passe-partout karton het beste bij uw specifieke kunstwerk past, staan onze ervaren experts klaar om u te adviseren. Aarzel niet om professioneel advies in te winnen, zodat u de juiste keuze kunt maken en uw kunstwerk kunt laten schitteren met het perfecte passe-partout karton.

Bestel online bij Vadia

Bij Vadia bieden we een uitgebreide selectie van verschillende soorten vellen en pakketten passe-partout karton aan. Of u nu op zoek bent naar standaardformaten of een op maat gemaakt passe-partout voor uw specifieke serie, wij hebben wat u nodig heeft. Registreer u als klant of log in als dealer om vandaag nog te beginnen met het vinden van het ideale passe-partout karton voor uw kunstwerken.
Registreren als klant Inloggen als dealer

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
1
22
20
16
3
3
1
1
2
1
20
9
1
23
24
3
2
8
1
17
2
7
6
24
8
5
2
74
33
Toon meer
1
7
85
10
100
32
2
5
46
3
Toon meer
1
7
85
105
32
5
2
5
46
3
Toon meer
8
2
1
4
15
15
8
8
Toon meer
5
5
29
130
117
Toon meer
Wis alle filters
Toon 291 resultaten