Draden

Als gerenommeerde lijstenmakerij zijn wij bij Vadia Lijsten gespecialiseerd in het ophangen van schilderijen met draad en dus zonder boren. Met onze expertise op het gebied van schilderij ophangsystemen, zoals de bekende STAS ophangsystemen, bieden wij hoogwaardige oplossingen voor het veilig en esthetisch ophangen van uw waardevolle kunstwerken.

Lees meer

29 Producten gevonden

Een schilderij ophangen aan draad: Zonder boren en/of haak

Bent u op zoek naar een manier om een schilderij op te hangen zonder boren? Dan bent u bij Vadia Lijsten aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment aan schilderij ophangsystemen, waaronder de innovatieve STAS systemen, hoeft u geen gaten in uw muren te maken en blijven uw muren vrij van beschadigingen. Onze ophangsystemen zijn speciaal ontworpen om een veilige en flexibele manier van ophangen mogelijk te maken, zonder te hoeven boren.

STAS Ophangsystemen voor schilderijen

Als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn de STAS ophangsystemen de perfecte keuze. Deze hoogwaardige systemen zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak, en bieden een unieke oplossing voor het ophangen van schilderijen met draad. Met een STAS ophangsysteem kun je eenvoudig de hoogte van je schilderij aanpassen en kunt u meerdere schilderijen naast elkaar ophangen, wat zorgt voor een flexibele en professionele presentatie van je kunstwerken.

Vadia beschikt over een breed aanbod aan ophangsystemen en alle spullen die daarbij nodig zijn. Shop ze als lijstenmaker hier!

Ophangsystemen en extra's bekijken

Optimale Veiligheid en Esthetiek

Bij Vadia Lijsten staan veiligheid en esthetiek hoog in het vaandel. Onze schilderij ophangsystemen zijn ontworpen om optimale veiligheid te bieden voor je kunstwerken, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je collectie. Daarnaast zorgen onze ophangsystemen voor een strakke en professionele presentatie van je schilderijen, zonder storende draden of haakjes die afbreuk doen aan de uitstraling van uw kunstwerk.

De voordelen van een schilderij aan stalen kabels

Een schilderij ophangen met een stalen kabel/draad biedt verschillende voordelen:

  1. Veiligheid: Een stalen kabel/draad is sterk en duurzaam, waardoor uw schilderij veilig aan de muur hangt zonder het risico dat het valt of beschadigd raakt.
  2. Flexibiliteit: Met een stalen kabel/draad kun je de hoogte van het schilderij gemakkelijk aanpassen, zodat je het perfect kunt afstemmen op de gewenste positie en hoogte aan de muur.
  3. Esthetiek: Een stalen kabel/draad is meestal dun en discreet, waardoor de focus op het schilderij zelf blijft zonder afleiding van opvallende ophangsystemen.
  4. Eenvoudige installatie: Het installeren van een stalen kabel/draad is over het algemeen eenvoudig en vereist minimale schade aan de muur, in vergelijking met andere ophangmethoden zoals spijkers of boren.
  5. Herpositionering: Met een stalen kabel/draad kunt u het schilderij gemakkelijk herpositioneren zonder extra gaten te hoeven maken of de muur te beschadigen, wat handig kan zijn als u de inrichting wilt veranderen of het schilderij wilt verplaatsen.
  6. Professionele uitstraling: Het gebruik van een stalen kabel/draad geeft een professionele en nette uitstraling aan het opgehangen schilderij, waardoor het er verzorgd uitziet en een hoogwaardige uitstraling heeft.

Stalen draden voor schilderij ophangen nodig? Vadia heeft het!

Als lijstenmaker of museum op zoek naar een partij die stalen draden verkoopt voor het ophangen van een kunstwerk? Vadia Lijsten verkoopt uitsluitend aan bedrijven in deze sector en dus aan u.

Wanneer u particuliere klant bent verwijzen we u graag door naar de plaatselijke lijstenmaker, welke over onze producten bezit.

Registreren als een nieuwe klant Contact met Vadia