Acrylaat platen

Ontdek de veelzijdigheid van acrylaat platen, ook bekend onder de merknaam plexiglas, het ideale materiaal voor lijstenmakerijen. Acrylaat biedt een breed scala aan voordelen, waaronder lichtgewicht eigenschappen, duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Bij Vadia zagen wij acrylaat platen op maat, perfect geschikt voor inlijsting. Bescherm uw waardevolle kunstwerken, foto's, posters en documenten met acrylaat platen en houd ze in optimale staat.

Lees meer

2 Producten gevonden

Wat is Acrylaat?

Acrylaat is een veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt in de lijstenmakerij. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor glas vanwege zijn lichte gewicht en duurzaamheid. Acrylaat platen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en bieden uitstekende optische eigenschappen. Ze zijn transparant en laten het licht op een prachtige manier door, waardoor uw ingelijste kunstwerken goed tot hun recht komen. Met acrylaat kunt u genieten van de esthetiek van glas zonder de zorgen over het risico op breuk.

Acrylaat Platen op Maat

Bij Vadia begrijpen we dat elk project uniek is en dat er verschillende maten acrylaat platen nodig zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat wij acrylaat op maat kunnen zagen, zodat het perfect past bij uw specifieke behoeften. Of u nu een klein kunstwerk of een groot formaat poster wilt inlijsten, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze plaatzaag garandeert nauwkeurige afmetingen en een strakke afwerking, zodat uw acrylaat plaat perfect past bij uw lijst en het ingelijste object.

Ontdek al onze glas en acrylaat oplossingen

Voordelen van Acrylaat Platen

Acrylaat platen bieden diverse voordelen ten opzichte van traditioneel glas. Hier zijn enkele belangrijke punten waarom acrylaat de ideale keuze is voor inlijsting:

  • Lichtgewicht: Acrylaat is aanzienlijk lichter dan glas, waardoor het gemakkelijker te hanteren, vervoeren en installeren is.
  • Sterk en duurzaam: Hoewel acrylaat lichtgewicht is, is het toch bijna net zo sterk als glas. Het materiaal is bestand tegen krassen en andere beschadigingen, waardoor uw ingelijste objecten goed beschermd blijven. Daarnaast heeft acrylaat een langere levensduur dan glas.
  • UV-bestendig: Acrylaat biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling. Hierdoor kunt u uw ingelijste kunstwerken en foto's veilig tentoonstellen, zelfs buitenshuis, zonder dat ze verkleuren of beschadigd raken door de zon.
  • Gemakkelijk te bewerken: Acrylaat is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden bewerkt en gevormd. Hierdoor is het perfect geschikt voor inlijsting, waarbij het materiaal nauwkeurig moet worden aangepast aan de lijst en het object.

Acrylaat Platen van Vadia

Bij Vadia bieden wij een breed scala aan glas- en acrylsoorten, verkrijgbaar in elke gewenste maat. Onze acrylaat platen zijn beschikbaar in twee varianten: standaard slijtvast 3 mm acrylaat en hoogwaardig Optical Museum Acrylic, een slijtvast 3 mm acrylaat met een dubbele optische coating. Deze kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een optimale presentatie van uw ingelijste objecten.

Ontdek de mogelijkheden van Acrylaat Platen op Maat

Bent u op zoek naar hoogwaardige acrylaat platen op maat voor uw inlijstingsproject? Bij Vadia zorgen we ervoor dat u de perfecte oplossing krijgt die aan uw specifieke eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van acrylaat platen voor uw kunstwerken, foto's, posters en documenten. Bescherm ze met stijl en geniet van de duurzaamheid van acrylaat.

Waar wacht u nog op? Maak gebruik van onze expertise en bestel uw acrylaat plaat op maat bij Vadia!

Registreren als nieuwe klant