Blankhout

Blankhout

Het gebruik van lijsten om kunstwerken en foto's te omlijsten kan een dramatisch effect hebben op de uitstraling en het gevoel van een ruimte. Als het gaat om lijsten, zijn er talloze opties beschikbaar, waaronder verschillende materialen, kleuren en maten. Een materiaal dat steeds populairder wordt in de lijstenmakerij industrie zijn blank houten lijsten. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment lijsten terug en vertellen we waarom deze profielen een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een tijdloze, elegante en veelzijdige optie voor hun lijsten.

Lees meer

19 Producten gevonden

Wat zijn Blank Houten Lijsten?

Blank houten lijsten zijn lijsten die zijn gemaakt van onbehandeld hout. Dit betekent dat de lijsten geen verf, lak of beits hebben gekregen. De lijsten behouden hierdoor hun natuurlijke kleur en textuur en hebben vaak een lichtere uitstraling dan andere soorten lijsten. Blank houten lijsten kunnen worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals eikenhout, beukenhout, grenenhout en meer.

Voordelen van Houten Profielen

Een van de belangrijkste voordelen van blank houten lijsten is dat ze zijn gemaakt van houten profielen. Houten profielen hebben een warme, organische uitstraling die een geweldige aanvulling kan zijn op elk kunstwerk of foto. Bovendien zijn houten profielen gemakkelijk te bewerken en te snijden, waardoor lijstenmakers zeer flexibel zijn in het creëren van verschillende maten en vormen van lijsten.

Tijdloze Elegantie

Blank houten lijsten hebben een tijdloze elegantie die hen tot een populaire keuze maakt voor kunstenaars en fotoliefhebbers. Het gebruik van onbehandeld hout kan een vintage of rustieke uitstraling creëren die perfect past bij bepaalde kunstwerken en foto's. Bovendien hebben houten lijsten een natuurlijke schoonheid die in de loop van de tijd alleen maar kan verbeteren.

Veelzijdigheid

Een ander groot voordeel van blank houten lijsten is dat ze zeer veelzijdig zijn. Ze kunnen worden gebruikt om kunstwerken en foto's van verschillende maten en vormen in te lijsten. Bovendien kunnen ze worden afgestemd op verschillende soorten interieurs, van klassiek tot modern.

Eenvoudig bestellen bij Vadia

Bij Vadia Lijsten zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige houten lijsten. We zijn gepassioneerd over ons vak en hebben tientallen jaren ervaring in de lijstenmakerij industrie. We zijn trots op ons vakmanschap en we zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten. Alle profielen zijn online te bestellen als lengte, zaagservice of gemonteerd als frame. Bereken uw prijs online door in te loggen in onze bestelmodule.

Vragen? Neem gerust contact op

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
1
2
2
11
Toon meer
2
1
1
3
1
4
1
4
1
1
3
Toon meer
3
2
1
1
1
1
1
1
1
3
1
1
2
Toon meer
5
1
4
5
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 19 resultaten