Baklijsten

Baklijsten

Een kunstwerk verdient een mooie afwerking. En daar komt de baklijst om de hoek kijken. Een baklijst is een houten lijst die om het kunstwerk wordt geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een mooie uitstraling. Als specialist in lijsten en toebehoren, bieden wij een uitgebreid assortiment aan baklijsten voor lijstenmakers in Nederland, België en Duitsland. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houten baklijst, een moderne zwarte baklijst of iets speciaals op maat. Wij hebben wat u zoekt. Wij geloven dat de juiste baklijst het verschil kan maken tussen een gemiddelde en een uitstekende presentatie van uw kunstwerken. Bekijk onze collectie baklijsten en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw werk op de meest professionele manier te presenteren.

Lees meer

68 Producten gevonden

Wat zijn baklijsten?

Een baklijst is een speciaal type houten profiel die om het kunstwerk wordt geplaatst. Dit zorgt voor extra bescherming en maakt het kunstwerk mooi af. Er zijn baklijsten verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een baklijst op maat te laten maken.

Baklijst hout

Een baklijst van hout is een klassieke keuze. Het hout heeft een warme uitstraling en past goed bij verschillende soorten kunstwerken. Zo kan een baklijst hout goed gebruikt worden bij schilderijen of foto's op canvas. Het hout kan verschillende kleuren hebben, waaronder licht en donker. Hierdoor kun je de baklijst perfect afstemmen op het kunstwerk.

Baklijst zwart

Wil je graag een strakke uitstraling voor jouw kunstwerk? Kies dan voor een baklijst zwart. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en past goed bij kunstwerken met heldere kleuren. Door te kiezen voor een baklijst zwart wordt de aandacht op het kunstwerk gelegd en komt deze nog beter tot zijn recht.

Baklijst op maat

Heb je een kunstwerk met een afwijkende maat? Geen probleem! Bij Vadia is het mogelijk om een baklijst op maat te laten maken. Hierdoor past de baklijst perfect bij het kunstwerk en krijgt het geheel een professionele uitstraling. Een baklijst op maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

Klassieke baklijst

De klassieke baklijst is een tijdloze keuze. Deze baklijst heeft een subtiele versiering en past goed bij verschillende soorten kunstwerken. Het geeft een extra dimensie aan het geheel en zorgt voor een mooie afwerking. Een klassieke baklijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

Vadia

Vadia is specialist op het gebied van baklijsten. Zij hebben een ruim assortiment aan baklijsten, waaronder baklijst hout, baklijst zwart en klassieke baklijst. Ook is het mogelijk om een baklijst op maat te laten maken. Vadia zorgt ervoor dat de baklijst perfect bij het kunstwerk past en deze mooi afwerkt. Daarnaast biedt Vadia ook de mogelijkheid om het kunstwerk in te laten lijsten met passe-partout karton.

Baklijsten bestellen bij Vadia

Wil je graag een baklijst bestellen bij Vadia? Dit kan eenvoudig online. Wij leveren echter niet rechtstreeks aan consumenten, maar alleen aan dealers. Alle dealers kunnen inloggen in onze unieke bestelmodule. Hier zijn alle producten getoond met duidelijke productfoto's.   

Vadia Lijsten, de expert in de branche

Met meer dan 120 jaar ervaring in de branche van lijsten, is Vadia Lijsten een expert in het leveren van de hoogste kwaliteit baklijsten. Onze unieke service biedt onze klanten de mogelijkheid om snel en efficiënt te bestellen en ontvangen, dankzij ons eigen vervoer. Hierdoor is beschadiging aan onze producten uitgesloten. Maak een account aan om de bestellingen te plaatsen. Heeft u vragen over onze baklijsten of onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Registreren als dealer Contact met Vadia Lijsten

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
1
2
3
2
1
Toon meer
4
3
10
1
2
15
18
35
Toon meer
5
6
7
14
4
9
13
1
5
2
1
1
Toon meer
3
2
5
3
3
7
2
3
1
4
12
2
10
1
2
3
5
Toon meer
2
5
10
1
9
2
2
10
15
3
1
2
5
Toon meer
65
5
1
4
Wis alle filters
Toon 68 resultaten