Baklijsten

Baklijsten

Onze baklijsten zijn de perfecte omlijstingsoptie voor al uw kunstwerken. Wilt u schilderijen, foto's, of prints presenteren? Ze voegen een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan elk kunstwerk.

Een baklijst is een houten lijst die om het kunstwerk wordt geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een mooie uitstraling. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor lijstenmakers in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn niet voor niks dé specialist in lijsten en toebehoren.

Bent u op zoek naar traditioneel hout, modern zwart of iets speciaals op maat? Wij hebben wat u zoekt. Wij geloven dat de juiste baklijst het verschil kan maken voor de presentatie van uw kunstwerken. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw werk op de meest professionele manier te presenteren.

Lees meer

68 Producten gevonden

Wat zijn baklijsten?

Een baklijst is een speciaal type houten profiel die om het kunstwerk wordt geplaatst. Dit zorgt voor extra bescherming en maakt het kunstwerk mooi af. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om er een op maat te laten maken.

Hout

Dit is een klassieke keuze. Het hout heeft een warme uitstraling en past goed bij verschillende soorten kunstwerken.

Het kan goed gebruikt worden bij schilderijen of foto's op canvas. Het hout kan verschillende kleuren hebben, waaronder licht en donker. Hierdoor kun je de baklijst perfect afstemmen op het kunstwerk.

Zwart

Wilt u graag een strakke uitstraling voor uw kunstwerk? Kies dan voor een zwarte baklijst. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en past goed bij kunstwerken met heldere kleuren.

Door voor deze optie te gaan wordt de aandacht op het kunstwerk gelegd. Daarnaast komt het kunstwerk nog beter tot zijn recht.

Op maat

Heeft u een kunstwerk met een afwijkende maat? Geen probleem! Bij Vadia is het mogelijk om een baklijst op maat te laten maken.

Hierdoor past die perfect bij het kunstwerk en krijgt het geheel een professionele uitstraling. Een baklijst op maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

Klassiek

De klassieke baklijst is een tijdloze keuze. Deze heeft een subtiele versiering en past goed bij verschillende soorten kunstwerken. Het geeft een extra dimensie aan het geheel en zorgt voor een mooie afwerking. Een klassieke baklijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

Waarom Vadia? 

Vadia is de specialist op het gebied van baklijsten. We hebben een ruim assortiment, waaronder hout, zwart en klassiek. Daarnaast is het mogelijk om een baklijst op maat te laten maken.

Vadia zorgt ervoor dat de lijst perfect bij het kunstwerk past en deze mooi afwerkt. Wist u dat Vadia de mogelijkheid biedt om het kunstwerk in te lijsten met passe-partout karton?

Baklijsten bestellen bij Vadia

Wilt u graag een baklijst bestellen bij Vadia? Dit kan eenvoudig online. Echter leveren wij niet aan consumenten, maar uitsluitens aan dealers.

Alle dealers kunnen inloggen in onze unieke bestelmodule. Hier zijn alle producten getoond met duidelijke product foto's. 

Vadia Lijsten, de expert in de branche

Vadia Lijsten heet meer dan 120 jaar ervaring in de branche van lijsten. Dat maakt Vadia een expert in het leveren van de hoogste kwaliteit baklijsten. Onze unieke service biedt onze klanten de mogelijkheid om snel en efficiënt te bestellen. Dankzij ons eigen vervoer ontvangt u snel en is beschadiging aan onze producten uitgesloten.

Maak een account aan om de bestellingen te plaatsen. Heeft u vragen over onze baklijsten of onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Registreren als dealer Contact met Vadia Lijsten

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
1
2
3
2
1
Toon meer
4
3
10
1
2
14
18
34
Toon meer
5
6
3
7
10
4
6
3
10
1
8
2
1
1
1
Toon meer
3
2
1
5
3
3
7
2
3
1
2
13
2
10
1
2
3
5
Toon meer
2
5
10
1
9
2
2
8
15
3
1
2
5
Toon meer
63
5
1
4
Wis alle filters
Toon 68 resultaten