Nielsen Alpha

Nielsen Alpha

Als u op zoek bent naar Nielsen Alpha frames, bent u bij ons aan het juiste adres. Deze profielen van hoogwaardig aluminium, zijn iconisch en hebben een strak design. Onze 7,8 mm brede aluminium profielen staan garant voor stabiliteit. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in zowel geanodiseerde als gefineerde uitvoeringen.

Wij bieden een uitgebreide keuze aan Nielsen Alpha Lijsten. We hebben maar liefst 16 verschillende maten en afwerkingen. Denk hierbij aan: aluminium, zwart, grijs, eiken, wenge en donkergrijs met een glanslaag.

Lees meer

99 Producten gevonden

Nielsen Alpha Frames: De Perfecte Aluminium Wissellijst

Onze Alpha wissellijsten worden vervaardigd in Duitsland en zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Ze zijn voorzien van perfect sluitende verstekken en worden geleverd met geslepen floatglas. Daarnaast hebben de lijsten een stevige MDF achterwand met draaiveren en een zuurvrij inlegvel.

Met de Nielsen Alpha wissellijst zijn uw ingelijste kunstwerken verzekerd van een verbluffende uitstraling. Daarnaast stralen de wissellijsten ook minimalisme uit. Heeft u foto's, prenten of schilderijen van groot en klein formaat? Het werk komt prachtig tot zijn recht in onze Nielsen Alpha lijsten.

Bekijk al onze wissellijsten

Populair: Nielsen Alpha Oak

Een bijzonder geliefde lijst uit onze Nielsen Alpha collectie is de Oak. Deze aluminium lijst straalt rust uit met zijn zachte bruine houtkleur. De combinatie van rust en moderniteit maakt deze lijst geschikt voor diverse ruimtes en interieurs. Bijvoorbeeld: kantoren, woonkamers, vestibules en andere ruimtes.

Beschikbare maten

De Nielsen Alpha oak lijsten zijn beschikbaar in de volgende maten:

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u interesse in onze Nielsen Alpha lijsten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team met deskundigen, staat voor u klaar. Zij adviseren u graag bij het maken van de perfecte keuze voor uw lijsten.

Contact opnemen

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
16
17
16
16
16
17
Toon meer
98
6
6
6
6
6
6
6
14
12
13
12
6
Toon meer
6
6
6
6
18
14
6
6
6
7
6
6
6
Toon meer
36
62
Wis alle filters
Toon 99 resultaten