Nielsen Alpha

Nielsen Alpha

Als u op zoek bent naar Nielsen Alpha frames die zowel iconisch als strak van design zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 7,8 mm brede aluminium profielen staan garant voor stabiliteit en zijn verkrijgbaar in zowel geanodiseerde als gefineerde uitvoeringen. Met maar liefst 16 verschillende maten en afwerkingen, zoals Aluminium, Zwart, Grijs, Donkergrijs glanzend, Eiken en Wenge, bieden wij een uitgebreide keuze aan nielsen alpha lijsten.

Lees meer

99 Producten gevonden

Nielsen Alpha Frames: De Perfecte Aluminium Wissellijst

Onze Alpha wissellijsten worden vervaardigd in Duitsland en zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Ze zijn voorzien van perfect sluitende verstekken en worden geleverd met geslepen floatglas. Daarnaast hebben de lijsten een stevige MDF achterwand met draaiveren en een zuurvrij inlegvel. Met de Nielsen Alpha wissellijst bent u verzekerd van een verbluffend fraaie minimalistische uitstraling voor uw ingelijste kunstwerken, of het nu gaat om foto's, prenten of (kleine) schilderijen. Het werk komt prachtig tot zijn recht in onze Nielsen Alpha lijsten.

Bekijk al onze wissellijsten

Populair: Nielsen Alpha Oak

Een bijzonder geliefde lijst uit onze Nielsen Alpha collectie is de Oak. Deze aluminium lijst straalt rust uit met zijn zachte bruine houtkleur. De combinatie van rust en moderniteit maakt deze lijst geschikt voor diverse interieurs, zoals kantoren, woonkamers, vestibules en andere ruimtes.

Beschikbare maten

De Nielsen Alpha oak lijsten zijn beschikbaar in de volgende maten:

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u interesse in onze Nielsen Alpha lijsten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren bij het maken van de perfecte keuze voor uw lijsten.

Contact opnemen

 

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
16
17
16
16
16
17
Toon meer
98
6
6
6
6
6
6
6
14
12
13
12
6
Toon meer
6
6
6
6
18
14
6
6
6
7
6
6
6
Toon meer
36
62
Wis alle filters
Toon 99 resultaten