Tegla éénzijdig ontspiegeld

Tegla éénzijdig ontspiegeld

Als toonaangevend leverancier van hoogwaardige glasproducten begrijpen wij bij Vadia de behoefte aan kwaliteit en functionaliteit. Op deze pagina vindt u ons assortiment terug en belichten we de voordelen van Tegla. Het eenzijdig ontspiegeld glas is een innovatieve oplossing die tal van toepassingen biedt in diverse sectoren.

Lees meer

2 Producten gevonden

Wat is Tegla Eenzijdig Ontspiegeld Glas?

Het eenzijdig ontpiegeld glas van Tegla, wordt behandeld met een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat de reflectie aan één zijde van het glas wordt verminderd. Hierdoor wordt het zicht verbeterd en worden ongewenste reflecties zo minimaal mogelijk gehouden. Het glas behoudt zijn helderheid en biedt tegelijkertijd een optimale kijkervaring.

Voordelen van Tegla Eenzijdig Ontspiegeld Glas

Tegla eenzijdig ontspiegeld glas, biedt diverse voordelen die het geschikt maken voor uiteenlopende toepassingen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Verbeterde Zichtbaarheid en Optische Prestaties.
Tegla eenzijdig ontspiegeld glas zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid zonder hinderlijke reflecties. Daarnaast zorgt het ook voor helder en onvervormd zicht.

Dankzij de speciale coating worden ongewenste reflecties zo minimaal mogelijk gehouden. Hierdoor bezoekers de inhoud beter kunnen waarnemen en ervan kunnen genieten.

2. Bescherming tegen Schittering en Vermoeidheid van de Ogen.
Schittering kan de leesbaarheid en het comfort van beeldschermen, panelen met informatie of bewegwijzering beïnvloeden. Tegla eenzijdig ontspiegeld glas minimaliseert schittering, waardoor vermoeidheid van de ogen wordt verminderd. Dit maakt het ideaal voor gebruik locaties waarbij visueel comfort van belang is. De coating zorgt ervoor dat het glas helder blijft, zelfs onder verschillende lichtomstandigheden.

3. Verminderde Reflectie voor Betere Fotoweergave.
Voor fotografen, kunstgalerijen en exposanten is het essentieel dat foto's en afbeeldingen in hun oorspronkelijke vorm worden gepresenteerd. Dit betekent dat er geen sprake moet zijn van hinderlijke reflecties. Tegla eenzijdig ontspiegeld glas biedt hiervoor een ideale oplossing, aangezien het een optimale fotoweergave mogelijk maakt. Dit draagt bij aan een verhoogde visuele aantrekkelijkheid.

Daarnaast zorgt het ervoor dat de boodschap van de afbeelding duidelijk overkomt. Met dit glas worden de details en kleuren van foto's nauwkeurig weergegeven. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende visuele ervaring.

4. Duurzaamheid en Onderhoudsgemak.
Tegla eenzijdig ontspiegeld glas is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het glas is bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het zijn helderheid behoudt, zelfs na langdurig gebruik.

Bovendien maakt de speciale coating het glas vuilafstotend. Dat zorgt ervoor dat het eenvoudig kan worden gereinigd met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel.

Bekijk al onze glas en acrylaat oplossingen

Toepassingen van Tegla Eenzijdig Ontspiegeld Glas

Tegla eenzijdig ontspiegeld glas kan worden toegepast in diverse sectoren. Daarbij biedt het ook de oplossing voor situaties waarbij helder zicht van cruciaal belang is. Enkele voorbeelden van toepassingen zijn:

Musea en Galerijen: In musea en galerijen speelt visuele presentatie een grote rol. Tegla eenzijdig ontspiegeld glas kan worden gebruikt voor vitrines, displaykasten en beschermende glaspanelen.

Op deze manier hebben de bezoekers een ongestoord zicht op de kunstwerken. Dankzij de coating worden details en kleuren van de kunstwerken optimaal zichtbaar.

Winkels en Showrooms: Voor winkels en showrooms is het essentieel om producten op aantrekkelijke wijze te presenteren, zonder hinderlijke reflecties. Tegla eenzijdig ontspiegeld glas kan ook worden gebruikt voor vitrines, etalages en displayrekken.

Dit zorgt ervoor dat de producten op hun best kunnen worden vertoond. Dat zorgt voor een optimale winkelervaring van bezoekers.

Kantoren en Vergaderruimtes: In kantoren en vergaderruimtes is het belangrijk om een optimale visuele omgeving te creëren. Tegla eenzijdig ontspiegeld glas kan worden toegepast voor presentatieschermen, whiteboards en glaswanden.

Het zorgt voor zo min mogelijk reflectie en helder zicht. Hierdoor kan de productiviteit en het comfort van de gebruikers worden verhoogd. De coating op het glas zorgt ervoor dat informatie duidelijk zichtbaar is, zelfs bij verschillende lichtomstandigheden.

Maatwerkopties

Bij Vadiabieden we ook maatwerkopties voor tegla eenzijdig ontspiegeld glas. Naast de standaardformaten kunt u ook glas op maat laten snijden. Dit kan in combinatie met een houten of aluminium lijst. Het stelt u in staat om glas op maat te bestellen, dat perfect past bij uw wensen.

Het Tegla Classic one side glas is zowel per pak als op maat gesneden met mdf verkrijgbaar. Enkele beschikbare formaten zijn:

  • 80 x 120 cm - 3 glasplaten per pak
  • 102 x 160 cm - 3 glasplaten per pak

Productieproces

Het productieproces van Tegla eenzijdig ontspiegeld glas omvat verschillende stappen om de optimale kwaliteit te garanderen:

  1. Het floatglas wordt in metalen rekken geplaatst. Vervolgens worden ze ondergedompeld in een bad met een combinatie van zouten en zuren.
  2. Deze zouten en zuren ruwen het glasoppervlak op, waardoor er kleine prisma's ontstaan. Deze prisma's breken de lichtinval en creëren een diffuse reflectie.
  3. Vervolgens wordt het glas ondergedompeld in een bad met een neutralisatievloeistof om het chemische proces te stoppen.
  4. Na het neutraliseren wordt het glas grondig gewassen en gecontroleerd op eventuele fouten.
  5. Het goedgekeurde glas wordt vervolgens zorgvuldig verpakt met papier tussen de platen in houten kisten.

Word een gewaardeerde klant bij Vadia

Registreer u vandaag nog als nieuwe klant bij Vadia en profiteer van Tegla eenzijdig ontspiegeld glas. Als lijstenmakers is dit glas een essentieel element voor uw projecten. Verbeter de zichtbaarheid, verminder schittering en vermoeidheid van de ogen, en creëer een optimale fotoweergave. Daarnaast bieden wij maatwerkopties, zodat u het glas perfect kunt laten passen bij uw specifieke behoeften. 

Registreren als nieuwe klant