Basico

Basico

De Basico passe-partout serie van Moorman bevat kleuren die erg populair zijn. Deze kleuren worden namelijk het meest worden gebruikt in de lijstenmakerij wereld. Met de kleurtinten: wit, superwit, naturel, gebroken wit en zwart heeft u de basiskleuren binnen handbereik.

Lees meer

10 Producten gevonden

Moorman Basico: Hoogwaardig passe-partout karton

Koninklijke Moorman Karton staat bekend als een vooraanstaande producent van passe-partout karton. Dit wordt gebruikt voor schilderijen en andere kunstwerken die omlijsting vereisen. De Basico collectie is een onderdeel van hun assortiment.

Deze collectie biedt de essentiële kleuren passe-partout karton: wit, superwit, naturel, gebroken wit en zwart. Tevens zijn dit de meest gebruikte kleuren in de wereld van de lijstenmakerij. Basico is afgeleid van de Engelse term 'Basic'. Vandaar ook dat deze collectie beschikt over de eerder benoemde basic kleuren.

De dikte van de Basico collectie verschilt tussen ongeveer 1,3 en 1,5 mm. De collectie is verkrijgbaar in pakken van 5 of 10 vellen. De afmetingen variëren van 81,5 x 121 cm tot 101 x 152 cm. Verder staat Basico bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Laat u verrassen door voortreffelijke kwaliteit van dit materiaal.

Waar kunt u passe-partout karton kopen?

Als lijstenmaker kunt u hoogwaardig passe-partout karton bestellen bij Vadia Lijsten. Wij leveren uitsluitend producten van kwaliteit, waarmee u als professionele lijstenmaker uw klanten kunt bedienen en overtuigen. Is het voor een museum of voor iemand die een passe-partout met gekleurde kern wenst? Vadia heeft het!

Bent u als particulier op zoek naar passe-partout karton? Wij verwijzen u graag door naar de plaatselijke lijstenmaker. De meeste lijstenmakers zijn aangesloten bij Vadia Lijsten. Mocht dit niet het geval zijn, informeer dan naar de mogelijkheden!

Registreren als nieuwe klant Inloggen als dealer