Basico

Basico

In de Basico passe-partout serie van Moorman vindt u de kleuren die het meest gebruikt worden in de wereld van de lijstenmakerij. Met de kleurtinten wit, superwit, naturel, gebroken wit en zwart heeft u de basis kleuren binnen handbereik.

Lees meer

10 Producten gevonden

Moorman Basico: Hoogwaardig passe-partout karton

Koninklijke Moorman Karton staat bekend als een vooraanstaande producent van passe-partout karton voor schilderijen en andere kunstwerken die omlijsting vereisen. De Basico collectie is een onderdeel van hun assortiment. Deze collectie biedt de essentiële kleuren passe-partout karton. Wit, superwit, naturel, gebroken wit en zwart zijn de meest gebruikte kleuren in de wereld van de lijstenmakerij. Basico is afgeleidt van de Engelse term 'Basic'. Vandaar ook dat deze collectie beschikt over de netgenoemde basic kleuren.

De Basico collectie heeft een dikte van ongeveer 1,5 mm of 1,3 mm en is verkrijgbaar in pakken van 5 of 10 vellen. De afmetingen variëren van 81,5 x 121 cm tot 101 x 152 cm. Basico staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Laat u verrassen door de voortreffelijke kwaliteit van dit materiaal.

Waar kunt u passe-partout karton kopen?

Als lijstenmaker kunt u hoogwaardig passe-partout karton bestellen bij Vadia Lijsten. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten, waarmee u als professionele lijstenmaker uw klanten kunt bedienen en overtuigen. Of het nu voor een museum is of voor iemand die een passe-partout met gekleurde kern wenst, Vadia heeft het!

Bent u als particulier op zoek naar passe-partout karton? Wij verwijzen u graag door naar de plaatselijke lijstenmaker. De meeste lijstenmakers zijn aangesloten bij Vadia Lijsten. Mocht dit niet het geval zijn, informeer dan naar de mogelijkheden!

Registreren als nieuwe klant Inloggen als dealer