Switch-it

Switch-it

Als gerenommeerd lijstenmaker biedt Vadia een eigen lijn aluminium wissellijsten in 25 vaste maten, onder de naam Switch-It. Deze wissellijsten zijn voorzien van hoogwaardig glas en een ophangsysteem, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle omlijsting van uw kunstwerken. Ontdek de veelzijdigheid van Switch-It wissellijsten en geef uw interieur een frisse uitstraling.

Lees meer

135 Producten gevonden

Hoogwaardige Aluminium Wissellijsten: Perfect voor Kunstwerken

Switch-It wissellijsten zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor ze lichtgewicht, stevig en robuust zijn. Het moderne design en de keuze uit verschillende kleuren, zoals zwart, zilver en titaan, maken deze wissellijsten een prachtige aanvulling op elk interieur.

Schakel Eenvoudig van Kunstwerk met Switch-It Wissellijsten

Met Switch-It wissellijsten kunt u eenvoudig en snel wisselen tussen kunstwerken, foto's of posters, waardoor u uw interieur altijd kunt vernieuwen en aanpassen aan uw persoonlijke smaak. De wissellijsten zijn voorzien van draaiveren en extra hoekveren, wat zorgt voor extra druk op het kunstwerk. Bovendien zijn 5 fotoformaten voorzien van een voetsteun voor een stabiele presentatie.

Switch-It Wissellijsten in Verschillende Maten

Switch-It biedt een scala aan maten voor wissellijsten, waaronder:

  1. Aluminium Wissellijst 50 x 70 cm. Deze wissellijst is ideaal voor middelgrote kunstwerken. Het strakke en elegante design past perfect in elk interieur. Het hoogwaardige glas beschermt uw kunstwerk tegen stof en UV-straling, terwijl het handige kliksysteem het openen en sluiten gemakkelijk maakt.
  2. Aluminium Wissellijst 60 x 80 cm. Voor een stijlvolle presentatie van uw kunstwerken is deze wissellijst de ideale keuze. Met zijn moderne uitstraling voegt het een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Het hoogwaardige glas beschermt uw kunstwerk en het kliksysteem maakt het verwisselen van kunstwerken eenvoudig.
  3. Aluminium Wissellijst 60 x 90 cm. Deze wissellijst is geschikt voor grotere kunstwerken met een indrukwekkende uitstraling. Het ruime formaat en het strakke design creëren een statement in uw interieur. Het hoogwaardige aluminium frame en glas zorgen voor een optimale bescherming van uw kunstwerk.
  4. Aluminium Wissellijst 70 x 100 cm. Voor grootschalige kunstwerken is deze wissellijst de perfecte keuze. Met zijn imposante formaat en hoogwaardige afwerking biedt het een prachtige omlijsting. Het stevige aluminium frame en het beschermende glas zorgen voor een veilige presentatie van uw kunstwerk.

Stijlvol en Trendy: Zwarte Aluminium Wissellijsten

Naast de klassieke aluminium wissellijsten biedt Vadia ook wissellijsten in het zwart aan. Deze stijlvolle en trendy wissellijsten passen perfect bij moderne interieurs en zijn razend populair. Het zwarte frame zorgt voor een opvallend contrast en laat uw kunstwerken extra opvallen. Ze zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de aluminium wissellijsten en bieden dezelfde gemakkelijke verwisselingsmogelijkheden.

Maatwerkoplossingen met Losse Aluminium Profielen

Op zoek naar maatwerk wissellijsten? Vadia biedt ook losse profielen van aluminium aan. Deze hoogwaardige profielen kunnen op maat worden gezaagd en gemonteerd, waardoor u uw eigen unieke wissellijst kunt samenstellen. Hiermee kunt u uw kunstwerken op een bijzondere manier presenteren.

De Beste Keuze voor Uw Kunstwerken: Switch-It Wissellijsten

Als gerenommeerd lijstenmaker benadrukken we dat de aluminium wissellijsten van Switch-It de beste keuze zijn voor het inlijsten van uw kunstwerken. Ze bieden hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en stijlvol design, evenals gemakkelijke verwisselingsmogelijkheden. Daarnaast hebben we ook zwarte wissellijsten en losse aluminium profielen voor maatwerkoplossingen. Vertrouw op de expertise van Vadia Lijsten voor een professionele en stijlvolle presentatie van uw kunstwerken.

Bestel Nu Uw Switch-It Wissellijsten bij Vadia Lijsten

Wilt u uw kunstwerken op een professionele en stijlvolle manier presenteren? Bestel dan nu uw Switch-It wissellijsten bij Vadia Lijsten. Onze hoogwaardige aluminium wissellijsten, zwarte wissellijsten en losse aluminium profielen zorgen voor een prachtige omlijsting van uw kunstwerken. Plaats uw bestelling eenvoudig via onze website en profiteer van snelle levering en uitstekende service. Als particuliere koper kunt u ook terecht bij uw plaatselijke lijstenmaker, die vast bekend is met Vadia Lijsten.
Registreren als nieuwe klant

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
48
52
30
5
3
4
5
5
5
5
5
15
14
5
24
3
5
15
14
3
5
Toon meer
3
7
5
5
12
9
5
5
11
5
15
3
10
3
5
5
9
13
5
Toon meer
9
3
24
20
88
Wis alle filters
Toon 135 resultaten