Museumkarton

Museumkarton

Moorman museumkarton is een wezenlijk ander product dan het gewone passe-partoutkarton. Het is gemaakt uit één of meerdere lagen van hetzelfde gebufferde materiaal. Op verzoek van musea is museumkarton speciaal ontwikkeld voor het inlijsten en bewaren van kostbare prenten, historische documenten en waardevolle papieren die voor vele generaties bewaard moeten blijven.

Als toonaangevende groothandel in lijsten bieden wij hoogwaardig museumkarton aan van het merk Koninklijke Moorman aan, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Ons museumkarton voldoet aan de strengste eisen voor kunstwerken die permanent worden bewaard.

Lees meer

40 Producten gevonden

Waar passe partout te kopen?

Bij Vadia Lijsten, uw lijstenmaker, kunt u terecht voor museum passe-partout karton van Koninklijke Moorman. Wij hebben een ruim assortiment in verschillende kleurtinten, gramgewichten en diktes om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons museumkarton is van topkwaliteit en biedt optimale bescherming en presentatie van uw kostbare kunstwerken.

Als particulier kunt u ook bij uw plaatselijke lijstenmaker terecht voor museum passe partout karton. Vraag naar dit kwalitatieve karton en ontvang advies over welke kleur, gewicht en dikte het beste bij uw kunstwerk en interieur past.

Koninklijke Moorman Karton

Koninklijke Moorman is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kartonproducten. Het museumkarton van Moorman is zuur- en chloorvrij, en gemaakt van speciaal geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen. Het karton is opdikkend, waardoor het gemakkelijk te snijden is en verouderingsbestendig. Door toevoeging van een speciaal soort calciumcarbonaat aan de cellulose, heeft het karton een alkalisch reserve, wat verzuring en veroudering tegengaat. Bovendien is het karton volledig gelijmd en heeft het een neutrale lijmingsgraad, waardoor het van superieure kwaliteit is.

Impressie van een bak met passe partout

Museumkarton

Museumkarton is een zwaar en zuurvrij karton dat gebruikt wordt voor het inlijsten en presenteren van kunstwerken, foto's en andere waardevolle documenten om ze te beschermen tegen beschadiging en veroudering. Het materiaal heeft een hoge kwaliteit en wordt vaak gebruikt in musea en galerijen om kunstwerken op een professionele en duurzame manier te presenteren.

Ons museumkarton van Koninklijke Moorman behoort tot de top van de collectie passe-partoutkarton. Het is verkrijgbaar in diverse kleurtinten, zoals naturel, crème, ivoor, antique, wit, super wit, gebroken wit en wit/gebroken wit, en in verschillende gramgewichten. Het museumkarton is vlak, strak en heeft een regelmatig oppervlak, en kan gemakkelijk en precies worden gesneden.

MS Serie Standaard Museumkarton en MA Serie Museumkarton

Ons museumkarton is onderverdeeld in twee series: de MS-serie (standaard museumkarton) en de MA-serie (museumkarton). Beide series bieden hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor professioneel gebruik in de lijstenmakerij en voor kunstliefhebbers die optimale bescherming willen.

Optimale bescherming en presentatie van uw kunstwerken

Met museum passe-partout karton van Koninklijke Moorman bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de bescherming en presentatie van uw kostbare kunstwerken. Dit hoogwaardige karton is zuur- en chloorvrij en biedt uitstekende bescherming tegen veroudering en verzuring, waardoor uw kunstwerken in optimale conditie blijven.

Passe partout karton: Museum, standaard en gekleurde kern

Vadia Lijsten beschikt over meer dan museumkarton. Als gerenommeerd lijstenspecialist bieden we ook passe partout aan voor privé collecties en dergelijke. We hebben standaard passe-partouts, passe-partouts met een gekleurde kern en passe-partouts uit de Basico collectie van Moorman (met basic kleuren).

Registreren als nieuwe klant Inloggen als dealer