Nielsen collectie

Nielsen collectie

Als vooraanstaande leverancier van aluminium profielen begrijpen wij bij Vadia de unieke behoeften van u, als gewaardeerde lijstenmaker. In deze uitgebreide gids presenteren wij met trots de collectie aluminium profielen van Nielsen, speciaal ontworpen om te voldoen aan uw vereisten als lijstenmaker. Of u nu een professionele lijstenmaker bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, onze hoogwaardige aluminium profielen bieden de duurzaamheid, flexibiliteit en esthetiek die nodig zijn voor het creëren van prachtige lijsten.

Lees meer

350 Producten gevonden

Waarom Kiezen voor Aluminium Profielen?

Voordat we dieper ingaan op de lijsten van Nielsen, is het belangrijk om de voordelen van aluminium profielen te begrijpen. Als lijstenmaker is het gebruik van hoogwaardige materialen essentieel voor het creëren van duurzame en visueel aantrekkelijke lijsten. Hier zijn enkele redenen waarom aluminium profielen de ideale keuze zijn voor u als lijstenmaker:

1. Lichtgewicht en Gemakkelijk te Hanteren

Als lijstenmaker werkt u vaak met delicate kunstwerken en fragiele materialen. Aluminium profielen zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor u nauwkeurige en moeiteloze sneden en verbindingen kunt maken. Dit zorgt voor een soepel productieproces en minimaliseert het risico op schade aan de materialen.

2. Uitstekende Stabiliteit en Stevigheid

Aluminium profielen bieden de nodige stabiliteit en stevigheid om lijsten van hoge kwaliteit te creëren. Ze hebben een uitstekende structurele integriteit en zijn bestand tegen buiging en torsie. Dit zorgt ervoor dat uw lijsten mooi recht en stevig blijven, waardoor ze een langdurige en professionele uitstraling hebben.

3. Veelzijdigheid in Ontwerp en Stijl

Als lijstenmaker is het belangrijk om te kunnen voldoen aan de verschillende smaken en voorkeuren van uw klanten. Aluminium profielen bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden en stijlen. Of u nu op zoek bent naar strakke en moderne lijsten of juist naar klassieke en decoratieve lijsten, de diversiteit van aluminium profielen stelt u in staat om aan de specifieke behoeften van uw klanten te voldoen.

De Collectie van Nielsen Aluminium Profielen voor Lijstenmakers

Nu we de voordelen van aluminium profielen hebben benadrukt, willen we u graag voorstellen aan de indrukwekkende collectie van Nielsen, speciaal samengesteld voor u als lijstenmaker. Deze collectie omvat diverse profielen die voldoen aan uw eisen voor lijstconstructie. Hier zijn enkele van de meest prominente aluminium profielen uit de Nielsen-collectie voor lijstenmakers:

1. Profielen met Diverse Breedtes en Dieptes

Nielsen biedt een uitgebreid assortiment aluminium profielen in verschillende breedtes en dieptes. Dit stelt u als lijstenmaker in staat om de perfecte afmetingen te kiezen voor uw specifieke projecten. Of u nu werkt aan kleine foto's, grote kunstwerken of driedimensionale objecten, er is altijd een geschikt profiel beschikbaar.

2. Verschillende Afwerkingen en Kleuropties

Nielsen begrijpt dat de esthetiek van een lijst van groot belang is. Daarom bieden ze aluminium profielen met verschillende afwerkingen en kleuropties. Van gepolijst zilver tot matte zwarte afwerkingen, u kunt het gewenste uiterlijk creëren dat perfect past bij het kunstwerk en de interieurstijl.

3. Innovatieve Montagesystemen

Nielsen staat bekend om zijn innovatieve montagesystemen voor lijsten. Ze bieden gemakkelijke en betrouwbare oplossingen voor het monteren en bevestigen van de lijsten, waardoor u als lijstenmaker efficiënter kunt werken en een consistente kwaliteit kunt leveren.

Onze Toewijding aan Kwaliteit en Service

Bij Vadia zetten we ons in om hoogwaardige aluminium profielen en uitstekende service te leveren aan u als gewaardeerde lijstenmaker. Onze collectie van Nielsen aluminium profielen wordt vervaardigd met geavanceerde productietechnieken en ondergaat strikte kwaliteitscontroles. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze profielen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Naast kwaliteitsproducten hebben we een toegewijd team van experts klaarstaan om u als lijstenmaker te ondersteunen. Of u nu technisch advies nodig heeft of hulp bij het kiezen van het juiste profiel voor een specifiek project, wij staan altijd voor u klaar om u te begeleiden en assisteren.

Advies op maat nodig? Neem contact op

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
16
1
1
1
4
1
7
1
1
1
3
1
1
2
1
2
2
2
1
1
1
1
2
19
1
13
1
1
3
1
1
1
1
1
2
2
6
1
1
3
4
3
2
3
1
1
1
1
1
1
18
1
2
1
1
2
2
3
1
5
1
1
1
2
10
1
1
2
1
2
10
2
14
1
78
1
57
Toon meer
4
2
5
13
14
13
9
25
3
6
7
20
36
30
6
14
11
4
36
8
17
10
3
14
2
17
3
8
2
8
Toon meer
14
5
11
18
4
24
2
30
22
19
6
14
10
36
20
7
17
4
2
4
4
2
3
19
14
9
3
4
8
3
6
Toon meer
2
2
3
Wis alle filters
Toon 350 resultaten