Armaturen

Als een liefhebber van kunst wilt u uw kunstwerken waarschijnlijk op de mooiste manier presenteren. Dit kan gerealiseerd worden door armaturen te gebruiken. Deze armaturen kunnen kunnen uw kunstwerken accentueren en er op die manier nog beter uit laten zien. In totaal leveren wij vier verschillende armaturen van het merk STAS. Deze zijn leverbaar in verschillende afmetingen en passen op alle multirail systemen.

Lees meer

10 Producten gevonden

Waar moet u op letten bij het kiezen van schilderij armaturen?

Bij het kiezen van een schilderij armatuur zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:

  • Gewicht van het schilderij: Het is belangrijk om het gewicht van het schilderij te weten voordat u een ophangsysteem kiest. Zorg ervoor dat het gekozen systeem het gewicht van het schilderij kan dragen.
  • Type muur: Het type muur waarop het schilderij opgehangen wordt is ook belangrijk. Zo zijn er speciale pluggen nodig voor een gipsplaatmuur en is het niet verstandig om een zwaar schilderij op te hangen aan een holle wand.
  • Hoogte: Bepaal van tevoren op welke hoogte u het schilderij wilt ophangen. Houd hierbij rekening met de gemiddelde ooghoogte van de personen die in de ruimte komen en met eventuele andere meubels of decoraties die zich in de buurt van het schilderij bevinden.
  • Stijl van het interieur: Het ophangen van een schilderij kan bijdragen aan de sfeer van een ruimte. Kies daarom een ophangsysteem en schilderij armatuur die passen bij de stijl van het interieur.

Tips voor het gebruik van armaturen

  • Hoe groter de afstand tussen lampje en muur, des te groter het kunstwerk dat belicht kan worden. Kies dus een lang armatuur voor het uitlichten van een groot kunstwerk.
  • Wanneer uw muur 270 cm of hoger is, adviseren wij om een armatuur van 70 cm te kiezen.
  • Alle armaturen hebben een flexibel of scharnierend gedeelte waarmee u kleine aanpassingen kunt verrichten in de richting van de lichtbundel.

LED Armatuur

We bieden een ruime selectie met verschillende LED armaturen met verschillende armlengtes, zodat je het perfecte armatuur kunt vinden dat bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een compacte optie voor een knusse hoek of een langere arm voor een uitgestrekte ruimte, er is voor elke lijstenmaker, museum of dergelijke iets wat geschikt is.

Bij Vadia heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een multirail LED-armatuur. Met deze innovatieve oplossing kun je eenvoudig meerdere armaturen op één rail monteren en zo je verlichtingsopstelling volledig aanpassen naar jouw wensen. Creëer een unieke sfeer en verlichting op elk kunstwerk met het gemak en de flexibiliteit van de multirail armaturen.

Onze LED-armaturen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en energiezuinige eigenschappen, waardoor je verzekerd bent van duurzame verlichting voor elke ruimte. Kies voor stijl, kwaliteit en flexibiliteit met onze diverse LED-armaturen en multirail opties.

Conclusie

Het ophangen van een schilderij kan een uitdaging zijn, maar met de juiste schilderij armaturen en ophangsystemen wordt het een stuk makkelijker. Zorg ervoor dat u het gewicht van het schilderij kent en kies een ophangsysteem dat hierbij past. Let ook op het type muur en de hoogte waarop u het schilderij wilt ophangen. Met deze tips hangt uw kunstwerk straks veilig en mooi aan de muur.

Registreren als nieuwe klant Vragen? Neem contact op.