Rails

STAS ophangsystemen zijn van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit welke geschikt zijn voor wand montage. Al deze armaturen zijn elegant en nauwelijks opvallend. De armatuur klikt u eenvoudig op elke gewenste plaats in het rail, om zo uw kunstwerk uit te lichten.

Lees meer

85 Producten gevonden

Verkrijgbaar in verschillende soorten

Bij het ophangen van uw schilderijen kunt u kiezen voor een schilderij ophangsysteem waarbij een rail aan de wand of aan het plafond wordt bevestigd. Bij Vadia vind u de volgende railingen:

STAS minirail wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk slanke, smalle vorm en een innovatieve montagemethode. Dit ophangsysteem is perfect voor het creëren van een elegant, onopvallend ophangsysteem voor lichte tot middelzware objecten.

STAS Cliprail is een hoogwaardig ophangsysteem zonder toeters en bellen. Eenvoudig te plaatsen en in elk interieur op zijn plek.

STAS Cliprail max is een ophangsysteem voor de perfectionist. Een extra flens zorgt ervoor dat de rail strak aansluit tegen het plafond. Plafond, wand en ophangsysteem vormen één geheel. De rail komt het best tot zijn recht tegen vlakke plafonds.

STAS Cliprail pro is dankzij een dikwandig profiel uitermate geschikt voor het ophangen van zwaardere objecten. Deze rail kan maar liefst 45 kg per strekkende meter dragen.

STAS J-rail is gebaseerd op de vorm van de letter J. Dankzij deze vorm kan de rail op uitzonderlijk veel manieren gecombineerd worden met haken, koorden en zelfs stangen. 

STAS J-rail max is er voor de zware objecten. Het dikwandige aluminium profiel kan tot maar liefst 100 kg per strekkende meter dragen. 

STAS u-rail werd ontwikkeld voor systeemplafonds. De rail wordt eenvoudig en bijna onzichtbaar gemonteerd op de kantlat van
een systeemplafond.

Naast aluminium rails biedt STAS ook houten rails aan in 2 verschillende modellen. De STAS windsor is sierlijk en warm waar de STAS riva voor een strakke en robuuste uitstraling zorgt. Voor ieder wat wils! Beide modellen zijn eenvoudig in gebruik en hebben ieder een eigen profiel waar passende haken voor beschikbaar zijn. 

STAS multirail systeem is een ophangsysteem en schilderijverlichting in één. In combinatie met led lampen is de
STAS multirail bovendien zeer energiezuinig.

STAS multirail max onderscheidt zich door een extra flens die zorgt voor een strakke aansluiting tegen vlakke plafonds. Plafond, wand en ophangsysteem vormen zo één geheel. Het is tevens mogelijk om kabels weg te werken achter de flens.