Hang uw kunstwerk eenvoudig op
Wij hebben een breed assortiment een ophangsystemen

STAS ophangsysteem

Welkom bij Vadia, dé groothandel in lijsten voor de vakhandel! Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare en veelzijdige ophangsystemen voor kunstwerken, schilderijen, fotolijsten en meer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide collectie ophangsystemen van het gerenommeerde merk STAS, bieden wij de perfecte oplossing voor al uw ophangbehoeften. Het grote voordeel aan het STAS ophangsysteem is dat de schilderijen en lijsten opgehangen kunnen worden zonder gaten in de wanden te boren. Lees snel verder voor meer informatie.

Waarom kiezen voor STAS ophangsystemen?

STAS is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatieve ophangsystemen. Met een geschiedenis van meer dan 20 jaar in de branche, heeft STAS een uitstekende reputatie opgebouwd als marktleider in ophangsystemen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor STAS ophangsystemen:

  • Duurzaamheid: STAS ophangsystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor ze een duurzame en betrouwbare keuze zijn voor uw kunstwerken en fotolijsten.
  • Veelzijdigheid: STAS ophangsystemen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van thuisgebruik tot professioneel gebruik in galeries, musea en andere commerciële ruimtes. Ze zijn eenvoudig aan te passen aan uw specifieke behoeften, waardoor ze flexibel en veelzijdig zijn.
  • Eenvoudige installatie: STAS ophangsystemen zijn eenvoudig te installeren, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw muren of plafonds. Met de bijgeleverde montagematerialen en duidelijke instructies kunt u snel en gemakkelijk uw ophangsysteem installeren.

Montage railsysteem

Het railsysteem dient, eenmalig, gemonteerd te worden aan uw wand of plafond. Vervolgens kunnen de lijsten opgehangen worden aan dit railsysteem zonder ooit nog gebruik te hoeven maken van gereedschap, schroeven of spijkers. De STAS ophangrails is te monteren aan iedere wand. Het toevoegen, verplaatsen of vervangen van schilderijen en lijsten is kinderspel dankzij de bijbehorende ophanghaken en koorden.

Verlicht uw schilderij

Naast het ophangen van de decoratiestukken, biedt het multirail systeem van STAS de perfecte mogelijkheid voor het verlichten van de schilderijen. STAS biedt verschillende types armaturen aan in verschillende lengtes. Alle armaturen beschikken over een flexibel of scharnierend gedeelte. Hiermee is het mogelijk om kleine aanpassingen te verrichten aan de richting van de lichtbron. Houdt bij het selecteren van een armatuur rekening met de grootte van het kunstwerk. Hoe groter de lijst, des te groter de afstand moet zijn tussen de wand en het lampje. Voor muren van 270 cm of hoger adviseren wij om gebruik te maken van een armatuur van 70 centimeter.

Ontdek al onze ophangsystemen

Naast de systemen van STAS bieden wij nog veel meer bevestigingsmaterialen aan. Zoals eerder is vermeld zijn de STAS ophangsystemen echter in iedere situatie toe te passen. Als u nog twijfelt over de systemen die u nodig bent, kunt u altijd contact met ons team opnemen. Dankzij jarenlange ervaring kan het Vadia team u altijd voorzien van passend advies!

Bekijk al onze ophangsystemen Neem contact op