Hang uw kunstwerk eenvoudig op
Wij hebben een breed assortiment een ophangsystemen

STAS ophangsysteem

Welkom bij Vadia, dé groothandel in lijsten voor de vakhandel! Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare en veelzijdige ophangsystemen voor kunstwerken, schilderijen, fotolijsten en meer, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze uitgebreide collectie ophangsystemen van het gerenommeerde merk STAS, bieden wij de perfecte oplossing voor al uw ophangbehoeften. Het grote voordeel aan het STAS ophangsysteem is dat de schilderijen en lijsten opgehangen kunnen worden zonder gaten in de wanden te boren. Lees snel verder voor meer informatie.

Waarom kiezen voor STAS ophangsystemen?

STAS is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatieve ophangsystemen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche heeft STAS een sterke reputatie opgebouwd als marktleider in ophangsystemen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor STAS ophangsystemen:

  • Duurzaamheid: STAS ophangsystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar, bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor ze perfect zijn voor uw kunstwerken en fotolijsten.
  • Veelzijdigheid: STAS ophangsystemen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zowel voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik in galeries, musea en andere commerciële ruimtes.
  • Eenvoudige installatie: STAS ophangsystemen zijn eenvoudig te installeren, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw muren of plafonds. Met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies kunt u snel en gemakkelijk uw ophangsysteem installeren.

Installatie  railsysteem

Het railsysteem dient, eenmalig, gemonteerd te worden aan uw wand of plafond. Hang uw lijsten eenvoudig op aan dit railsysteem, zonder gereedschap, schroeven of spijkers nodig te hebben. De STAS ophangrails is te monteren aan iedere wand. Het toevoegen, verplaatsen of vervangen van schilderijen en lijsten is kinderspel dankzij de bijbehorende ophanghaken en koorden.

Verlicht uw schilderij

Naast het ophangen van de decoratieve stukken, biedt het multirail systeem van STAS de perfecte mogelijkheid voor het verlichten van de schilderijen. STAS biedt verschillende types armaturen aan in verschillende lengtes. Alle armaturen beschikken over een flexibel of scharnierend gedeelte. Hiermee is het mogelijk om kleine aanpassingen te verrichten aan de richting van de lichtbron.

Houdt bij het selecteren van een armatuur rekening met de grootte van het kunstwerk. Hoe groter de lijst, des te groter de afstand moet zijn tussen de wand en het lampje. Voor muren van 270 cm of hoger adviseren wij om gebruik te maken van een armatuur van 70 centimeter.

Ontdek al onze ophangsystemen

Naast de systemen van STAS bieden wij nog veel meer bevestigingsmaterialen aan. Zoals eerder is vermeld zijn de STAS ophangsystemen echter in iedere situatie toe te passen. Als u nog vragen heeft over welke systemen u nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons team. Dankzij jarenlange ervaring kan het Vadia team u altijd voorzien van passend advies!

Bekijk al onze ophangsystemen Neem contact op