Nielsen lijsten: Professionele presentatie van kunstwerken

Bent u op zoek naar een professionele manier om uw kunstwerken of foto's te presenteren? Dan zijn Nielsen lijsten de perfecte oplossing voor u. Als groothandel van Nielsen lijsten bieden wij bij Vadia een uitgebreide collectie Nielsen lijsten aan van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Over lijsten van Nielsen

In 1971 kreeg Helmar Nielsen het idee om zijn eigen merk op te richten voor fotolijsten. Vanuit Townsend, Verenigde Staten, is het merk Nielsen uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van fotolijsten. Nielsen creërde namelijk een unieke collectie aan lijsten, waaronder aluminium lijsten. Deze mooie en moderne lijsten van hoge kwaliteit veroveren de wereld en zijn erg populair.

Hoogwaardige kwaliteit wissellijsten

Nielsen lijsten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit maakt dat het Nielsen design van de lijsten geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Van de verfraaiing van huizen tot de presentatie van kunstwerken in een galerie of kantoor.

De lijsten van Nielsen zijn eenvoudig te installeren en zijn voorzien van een innovatief veiligheidssysteem waarmee u uw afbeelding eenvoudig in de lijst kunt plaatsen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw afbeeldingen verwisselen. Naast de collectie wissellijsten van hebben wij ook een ruim aanbod Nielsen aluminium profielen.

Nielsen frameboxen

De Frameboxen van Nielsen zijn specifiek ontworpen voor het inlijsten van shirts. Deze unieke diepe lijsten zijn vaak te vinden in sportkantines en privéwoningen. Nielsen heeft de Framebox ontwikkeld om shirts op een originele en beschermende manier te kunnen presenteren.De Framebox is verkrijgbaar in zwart en zilverkleurig aluminium en wordt geleverd met float of plexiglas in twee maten.

Ontdek de Nielsen frameboxen

Impressie Nielsen Framebox

Nielsen Alpha lijsten

Met de Alpha wissellijsten van Nielsen combineert u een stijlvol design met een hoge kwaliteit. De aluminium profielen van 7,8 mm breed zorgen voor stabiliteit en zijn verkrijgbaar in gecoate of gefineerde uitvoeringen in 16 maten.Onze afwerkingen variëren van aluminium, zwart, grijs, donkergrijs glanzend, eiken tot wenge, zodat er voor elk interieur een passende optie is.

Ontdek de Alpha collectie

Impressie Alpha wissellijsten

Nielsen Quadrum lijsten

Deze serie lijsten heeft een op maat gemaakte uitstraling zonder extra tijd te kosten. De Quadrum collectie biedt een snelle oplossing met de kwaliteit die klanten van Vadia verwachten. Door een passe-partout toe te voegen, krijgt de Quadrum lijst nog meer uitstraling zonder het budget te belasten. 

Ontdek de Quadrum collectie

Impressie Quadrum wissellijsten

Professionele service van Vadia

Als groothandel van onder meer Nielsen lijsten garanderen wij bij Vadia een goede service en een snelle levering. We bieden ook de mogelijkheid om uw afbeelding te laten afdrukken en monteren in de Nielsen lijst, zodat u direct van uw aankoop kunt genieten. Bekijk nu onze webshop voor onze collectie en ontdek hoe eenvoudig het is om uw kunstwerken of foto's professioneel te presenteren. Natuurlijk zijn we ook beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u passend advies te geven.

Registreren als klant Stel uw vragen