Museum

Museum

Moorman museumkarton is een wezenlijk ander product dan het gewone passe-partoutkarton. Het is gemaakt uit één of meerdere lagen van hetzelfde gebufferde materiaal. Op uitdrukkelijk verzoek van de musea is museumkarton speciaal ontwikkeld voor het inlijsten en het bewaren van kostbare prenten, historische- en andere documenten of uiterst waardevolle papieren, die ten behoeve van het nageslacht nog honderden jaren bewaard moeten blijven.

Als toonaangevende groothandel in lijsten voor de vakhandel bieden wij hoogwaardig karton aan van het gerenommeerde merk Koninklijke Moorman, dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Ons museum karton is van de hoogste kwaliteit en voldoet aan de strengste eisen die worden gesteld aan passe partouts voor kunstwerken die permanent in bewaring worden gesteld.

Lees meer

41 Producten gevonden

Waar passe partout te kopen?

Als lijstenmaker bij Vadia Lijsten kunt u bij ons terecht voor museum passe partout karton van Koninklijke Moorman. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende kleurtinten, gramgewichten en diktes om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons museumkarton is van topkwaliteit en biedt optimale bescherming en presentatie van uw kostbare kunstwerken.

Als particulier kunt u ook bij uw plaatselijke lijstenmaker terecht voor museum passe partout karton. Vraag naar dit hoogwaardige karton en vraag om advies over welke kleur, gewicht en dikte het beste past bij uw kunstwerk en interieur.

Koninklijke Moorman Karton

Koninklijke Moorman is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kartonproducten. Het museumkarton van Moorman is zuur- en chloorvrij, en gemaakt van speciaal geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen. Het karton is opdikkend, waardoor het gemakkelijk te snijden is en verouderingsbestendig. Door toevoeging van een speciaal soort calciumcarbonaat aan de cellulose, heeft het karton een alkalisch reserve, wat verzuring en veroudering tegengaat. Bovendien is het karton volledig gelijmd en heeft het een neutrale lijmingsgraad, waardoor het van superieure kwaliteit is.

Museum Karton

Ons museum karton van Koninklijke Moorman behoort tot de top van de collectie passe-partoutkarton. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, zoals naturel, creme, ivoor, antique, wit, super wit, gebroken wit en wit/gebroken wit, en diverse gramgewichten. Het museumkarton is vlak en strak, heeft een regelmatig oppervlak en laat zich goed snijden zonder te rafelen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, gewichten en diktes, zowel per pak als per vel.

MS Serie Standaard Museum Karton en MA Serie Museum Karton

Ons museum karton wordt opgedeeld in twee series: de MS serie standaard museum karton en de MA serie museum karton. Beide series bieden hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor professioneel gebruik in de lijstenmakerij en voor particuliere kunstliefhebbers die de beste bescherming willen voor hun kunstwerken.

Optimale bescherming en presentatie van uw kunstwerken

Met museum passe partout karton van Koninklijke Moorman bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit voor de bescherming en presentatie van uw kostbare kunstwerken. Dit hoogwaardige karton is zuur- en chloorvrij en biedt een uitstekende buffer tegen veroudering en verzuring, waardoor uw kunstwerken in optimale conditie blijven.

Passe partout karton: Museum, standaard en gekleurde kern

Vadia Lijsten beschikt over meer dan museumkarton. Als gerenommeerd lijstenspecialist bieden we ook passe partout aan voor privé collecties en dergelijke. Zo beschikken we over geheel standaard passe partout, passe partout met een gekleurde kern en passe partout uit de Basico collectie van Moorman.

Registreren als nieuwe klant Inloggen als dealer