Nielsen lijsten

Bent u op zoek naar een manier om uw kunstwerken of foto's op een professionele manier te presenteren? Dan zijn Nielsen lijsten de perfecte oplossing voor u. Bij Vadia bieden wij een uitgebreide collectie Nielsen lijsten van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Hoogwaardige kwaliteit wissellijsten

Nielsen lijsten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit maakt dat de Nielsen lijsten geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van de verfraaiing van uw thuis tot de presentatie van uw kunstwerken in een galerie of kantoor. Onze Nielsen lijsten zijn eenvoudig te installeren en zijn voorzien van een innovatief veiligheidssysteem waarmee u uw afbeelding eenvoudig in de lijst kunt plaatsen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw afbeeldingen verwisselen. Naast de collectie wissellijsten van hebben wij ook een ruim aanbod aluminium profielen van Nielsen.

Nielsen frameboxen

De Framebox van Nielsen is specifiek ontworpen voor het inlijsten van shirts. Deze unieke diepe lijsten zijn vaak te vinden in sportkantines en privéwoningen. Nielsen heeft de Framebox ontwikkeld om shirts op een originele en beschermende manier te kunnen presenteren. De Framebox is verkrijgbaar in zwart en geanodiseerd zilverkleurig aluminium en worden geleverd met float of plexiglas in twee maten.

Ontdek de Nielsen frameboxen

Impressie Nielsen Framebox

Nielsen Alpha

Met de Alpha wissellijsten van Nielsen combineert u een stijlvol design met een hoge kwaliteit. De 7,8 mm brede aluminium profielen zorgen voor een uitzonderlijke stabiliteit en zijn verkrijgbaar in geanodiseerde of gefineerde uitvoeringen in 16 verschillende maten. Onze afwerkingen variëren van Aluminium, Zwart, Grijs, Donkergrijs glanzend, Eiken tot Wenge, zodat er voor ieder interieur een passende optie is.

Ontdek de Alpha collectie

Impressie Alpha wissellijsten

Nielsen Quadrum

Deze serie lijsten heeft de uitstraling van maatwerk, zonder dat er extra tijd nodig is voor het op maat maken. De Quadrum collectie biedt de perfecte oplossing voor klanten die snel geholpen willen worden, maar wel de kwaliteit verwachten die zij van Vadia gewend zijn. Door de toevoeging van een passe-partout, krijgt de Quadrum lijst nog meer uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van het budget.

Ontdek de Quadrum collectie

Impressie Quadrum wissellijsten

Professionele service van Vadia

Bij Vadia garanderen wij een goede service en een snelle levering. Wij bieden ook de optie om uw afbeelding af te drukken en te monteren in de Nielsen lijst, zodat u direct kunt genieten van uw aangekochte lijst. Kijk nu in onze webshop voor onze collectie Nielsen lijsten en ontdek hoe eenvoudig het is om uw kunstwerken of foto's op een professionele manier te presenteren. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies op maat.

Stel uw vragen