Schilderij haak

Als ervaren lijstenmaker is het belangrijk om te weten hoe u schilderijen veilig kunt ophangen. Een goede manier hiervoor is het gebruik van een schilderij haak. Dit is een populair en effectief ophangsysteem voor schilderijen.

Lees meer

33 Producten gevonden

Wat is een schilderij haak?

Een schilderij haak is een speciale bevestiging om schilderijen veilig aan muren of oppervlakken op te hangen. Deze haken zijn gemaakt van verschillende materialen. Ze kunnen bijvoorbeeld van chroom of aluminium zijn.

Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. De keuze van de haak hangt af van de afmetingen en het gewicht van uw schilderij.

Schilderij haken hebben haken, pinnen of clips. Deze worden gebruikt om het schilderij stevig aan de muur te bevestigen. Dit zorgt voor een stabiele en veilige ophanging.

Bekijk alle schilderij ophangsystemen

Betrouwbaarheid en stabiliteit

Onze schilderij haken zijn ontworpen om langdurige stabiliteit te bieden. Op deze manier kunnen kunstwerken veilig aan de muur worden hangen. Onze haken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal of messing.

Daarmee kunnen we garanderen dat ze een stevige grip op de wand hebben. Daarnaast ondersteunen ze ook verschillende gewichten van schilderijen en lijsten.

Hoe gebruikt u schilderij haken?

Het gebruik van schilderij haken is vrij eenvoudig. Hieronder vindt u de basisstappen om schilderij haken correct te gebruiken:

  1. Bepaal de juiste positie: Meet en markeer de gewenste positie van uw schilderij op de muur. Zorg ervoor dat de markeringen waterpas zijn en op de juiste hoogte worden geplaatst.
  2. Bevestig de haken: Volg de bijgeleverde instructies om de schilderij haken op de gemarkeerde posities te bevestigen. Zorg dat de haken stevig aan de muur zitten en het schilderij kunnen dragen.
  3. Hang het schilderij op. Bevestig het aan de haken of de ophangrail. Plaats de draad aan de achterkant.
  4. Controle: Controleer of het schilderij waterpas hangt en pas indien nodig de positie van de haken aan.

Ophangen van een schilderij middels een schilderij haak.

Voordelen van schilderij haken

Het gebruik van schilderij haken heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Makkelijk te installeren: Schilderij haken zijn simpel te plaatsen zonder grote gaten te boren in de muur.
  • Veilige ophanging: Schilderijhaken houden schilderijen veilig aan de muur, zodat ze niet naar beneden vallen.
  • Flexibiliteit: Met schilderijhaken kunt u schilderijen makkelijk verplaatsen of verwisselen zonder gaten in de muur te maken. Handig bij het herinrichten van een ruimte.
  • Schilderij haken zijn subtiel. Ze verstoren het uiterlijk niet. Zo blijft de schoonheid van de kunst behouden.
  • Gewicht: Haken voor schilderijen zijn er in verschillende gewichten, voor lichte en zware kunstwerken.

Bestel eenvoudig online bij Vadia voor uw schilderij ophangsysteem

Bij Vadia kunt u moeiteloos online al uw schilderij haken bestellen. Bereken eenvoudig uw prijs online door in te loggen op onze bestelmodule.

Kies uit veel materialen, vormen en maten voor veilige ophanging van je kunstwerken. Onze hoogwaardige schilderijhaken zijn ideaal voor professionele lijstenmakers en kunstliefhebbers. Plaats vandaag nog uw bestelling en geniet van een veilige en esthetische ophanging van uw kunstwerken.

Inloggen als dealer Registreren als nieuwe klant