Hang kunstwerken op met onze spielatten
Op spielatten worden doeken of andere materialen bevestigd

Spielatten frame voor canvas

Bij Vadia Lijsten weten we dat de fundering van een nieuw canvas begint met de juiste keuze van een spieraam, ook bekend als spanraam. Een stevig en goed geconstrueerd spieraam is essentieel voor een professioneel eindresultaat van uw canvas werken en schilderijen. Daarom bieden wij hoogwaardige spielatten frames voor canvas die voldoen aan de speciale eisen van kunstenaars en professionals.

Onze speciale spielatten zijn gestoomd op een unieke manier om kromtrekken bij temperatuurschommelingen te voorkomen en zijn voorzien van een afgeronde en opstaande rand voor een perfecte schilderervaring. Ontdek hoe ons spielatten frame voor canvas een onmiskenbaar 3D effect aan uw kunstwerken geeft en uw creaties naar een hoger niveau tilt.

Ga naar onze collectie spielatten

De Hoogwaardige Spielatten

Onze spielatten vormen de basis voor uw canvas werken en schilderijen, en daarom stellen we hoge eisen aan de kwaliteit ervan. Onze speciale stoombehandeling van het hout zorgt ervoor dat de spielatten amper krimpen, maar nog wel enigszins meebuigen zonder hun stevigheid te verliezen. Hierdoor worden mogelijke schade en onaangename randen tijdens het schilderen voorkomen. Elke spielat is voorzien van een afgeronde en opstaande rand, waardoor het canvas enigszins van de lat wordt getild en een perfecte schilderervaring wordt gegarandeerd.

Het Onmiskenbare 3D Effect

Het spannen van uw canvas op ons spielatten frame geeft uw kunstwerken een onmiskenbaar 3D effect. Deze techniek staat bekend om zijn projectie van het canvas, waardoor uw kunstwerken een extra dimensie krijgen vanaf de muur. Het creëren van een 3D effect is een gewaardeerde methode in de kunstwereld, omdat het uw doeken extra context en diepte geeft, waardoor ze nog meer tot leven komen.

 

Bekijk Ons Aanbod

Bij Vadia Lijsten hebben we een ruime collectie spielatten die u kunt gebruiken om het perfecte spieraam samen te stellen voor uw canvas werken. Onze spielatten zijn gemaakt van verlijmd vurenhout en hebben een vochtigheidsgehalte van maximaal 15%, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Met verschillende afmetingen voor elke lat kunt u een raamwerk creëren dat volledig aan uw wensen voldoet.

Spielatten bestellen Registreren als klant