Gouden lijst

Als lijstenmaker bent u op zoek naar de juiste materialen om uw kunstwerken en documenten te presenteren op een stijlvolle en professionele manier. Bij Vadia Lijsten bieden wij een uniek assortiment van gouden lijsten aan, speciaal gericht op de wensen van lijstenmakers.

Ontdek het complete aanbod gouden lijsten

 

Lijsten met een luxueuze uitstraling

Onze gouden lijsten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die zorgen voor een luxueuze uitstraling en een lange levensduur. Wij bieden een scala aan stijlen en maten, waardoor u altijd een gouden lijst kunt vinden die perfect aansluit bij uw project. Of u nu een strak en modern design zoekt of juist een klassieke en elegant uitstraling prefereert, wij hebben het voor u!

Impressie gouden lijst collectie Vadia

 

Hoogwaardige kwaliteit

Onze gouden lijsten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Ze zijn gemaakt met de hoogste standaard van kwaliteit en zijn speciaal ontworpen om uw kunstwerken en documenten te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw presentatie er altijd perfect uitziet en uw klanten zich zullen verbazen over de kwaliteit van uw werk. De lijsten zijn online te bestellen als lengte, zaagservice of gemonteerd als frame. U kunt het tarief eenvoudig berekenen door in te loggen in onze bestelmodule.

 

Groothandel in lijsten

Naast onze gouden lijsten, bieden wij ook een brede selectie van andere materialen voor de lijstenmakerij zoals passe-partout karton. Als u dus op zoek bent naar een leverancier van hoogwaardige lijsten of bijbehorende materialen, dan bent u bij Vadia Lijsten aan het juiste adres. Ons unieke assortiment en onze toewijding aan kwaliteit maken ons tot de perfecte partner voor uw bedrijf. 

Neem contact op voor de mogelijkheden