Divers aanbond aan bronzen lijsten

Bronzen lijst

Die foto die altijd al een lijst verdiende, het geërfde kunstwerk die men wilt eren met een lijst of de eigen creativiteit die meer verdiend door het toevoegen van een lijst? Als lijstenmaker wilt u uw klanten een divers aanbod leveren, dus ook bronzen lijsten. Een bronzen lijst is een unicum en is in vele sferen te combineren.

De kleur brons

Brons, van origine een materiaal dat zich kenmerkt door een samenkomst van tin en koper. Het geeft een bijzondere, unieke kleur. Het is het warmere, robuustere broertje van goud dat zijn luxe waarde niet verliest. De kleur brons is goed te gebruiken in vele decors. Zo kleurt brons goed bij houttinten en wittinten. Het combineren met zwarttinten is lastig door duisternis, maar wanneer goed uitgevoerd kan dit een verrassende ambience creëren. 

Met de kleur brons in een omgeving komt een luxe gevoel samen met knus. Een warme, luxieuze inrichting dus.

De bronzen lijsten van Vadia Lijsten

Vadia Lijsten beschikt over een divers, sierlijk aanbod aan bronzen lijsten. Een aantal op een rijtje:

  • NI 015011 Een lichtbronzen lijst met een breedte van 9,5mm
  • NL 097152 Een 22mm brede lijst in mat bronzen kleur
  • NI 011008 Een mat bronze lijst met een breede van 7mm

Gehele aanbod bronzen lijsten

 

Lijsten van Vadia?

Vadia Lijsten levert niet rechtstreeks aan consumenten. Wilt u toch de lijsten van Vadia graag verkrijgen? Kijk dan op Lijstenmakerij Nederland. Hier vind u aangesloten lijstenmakers.

Bent u lijstenmaker en wilt u een divers, kwalitatief goed aanbod aan lijsten verkopen aan uw klanten? Vadia Lijsten is de partij om dit bij te doen. 120 jaar ervaring vind u terug in kwaliteit en service. 

Registreren Inloggen dealer