Lijsten op maat

Vadia is uw betrouwbare specialist voor lijsten op maat. Wij begrijpen dat een op maat gemaakte inlijsting het verschil kan maken voor uw dierbare kunstwerk. Het geeft net dat beetje extra uitstraling en maakt het kunstwerk werkelijk uniek.

Bij Vadia kunt u rekenen op vakmanschap en keuzevrijheid in een groot aantal passe-partouts. Zo wordt uw kunstwerk perfect gepresenteerd. Ontdek ons diverse aanbod en geef uw kunstwerk de aandacht die het verdient.

Ontdek onze lijsten op maat

De kunst van het lijsten maken

Inlijsten is naast het praktische aspect een kunstvorm die de visuele impact van kunstwerken verbetert. De kwaliteit van de lijst heeft direct invloed op hoe we kunstwerken waarnemen en waarderen. Vadia erkent deze verbinding. Daarom zorgen we ervoor dat elke gecreëerde lijst bijdraagt aan de algehele esthetische aantrekkingskracht van het kunstwerk.

Lijsten op maat naar uw wens 

In de wereld van de lijstenmakerij branche past niet één maat voor alles. Hier komt "lijsten op maat" om de hoek kijken. Dit zijn maatwerklijsten afgestemd op de specifieke eisen van lijstenmakers.

Vadia biedt de mogelijkheid om uw lijsten op maat te laten maken volgens uw specifieke wensen. Gaat het om een waardevol schilderij, een dierbare foto of een bijzondere kunstdruk? Wij bieden een uitgebreide collectie lijsten op maat om uw kunstwerk perfect te omlijsten.

Kies uit verschillende materialen en profielen om de uitstraling van uw kunstwerk optimaal te benadrukken. Er is keuze uit: hout, baklijsten en aluminium.

Lijsten op Maat verkrijgbaar bij Vadia

Voeg een beetje extra toe

Een op maat gemaakte inlijsting voegt een beetje extra toe aan uw kunstwerk. Het tilt de presentatie naar een hoger niveau. Daarnaast benadrukt het ook de unieke eigenschappen van uw schilderij, foto of kunstdruk.

Bij Vadia begrijpen we dat elk kunstwerk een persoonlijk verhaal heeft. We streven ernaar om dit verhaal te versterken met onze op maat gemaakte lijsten. Laat uw kunstwerk schitteren in een lijst die speciaal voor u is ontworpen.

Vrijheid in passe-partouts

Wij bieden u ook de vrijheid om te kiezen uit een groot aantal passe-partouts. Een goed gekozen passe-partout kan namelijk de uitstraling van uw kunstwerk aanzienlijk verbeteren.

Daarnaast creëert een passe-partout ook een harmonieus geheel. Onze vakmensen staan klaar om u te adviseren over de beste combinaties. Op deze manier wordt uw kunstwerk perfect ingelijst.

passe partout collectie

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid

Bij Vadia hechten we groot belang aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Onze materialen worden met zorg geïmporteerd uit Europa en Azië.

U kunt te allen tijde rekenen op duurzame en hoogwaardige lijsten op maat. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Van het moment van selectie tot de aflevering van uw op maat gemaakte lijst. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Ontdek onze uitgebreide collectie houten profielen

Artistieke expressie kent geen grenzen. Dat geldt ook voor de verscheidenheid aan stijlen als het gaat om op maat gemaakte lijsten. Daarom biedt Vadia een uitgebreide collectie lijsten aan. Van klassiek tot modern en eclectisch, Vadia bedient diverse esthetische voorkeuren.

Lijstenmakers kunnen een overvloed aan stijlen verkennen om de perfecte match te vinden voor hun kunstwerk. Vadia biedt ook een uitgebreide collectie houten profielen om uw kunstwerk in te lijsten.

Onze houten lijsten op maat zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen. Kies de perfecte houten lijst die past bij uw kunstwerk en interieur. Laat uw kunstwerk schitteren als nooit tevoren.

Houten profielen collectie

Trends in de lijstenmakerij branche

Op de hoogte blijven van trends in de industrie is cruciaal voor lijstenmakers die streven naar excellentie. Vadia is trots op het vooroplopen bij het omarmen van de nieuwste trends in lijstontwerp. Lijstenmakers die samenwerken met Vadia kunnen erop vertrouwen dat ze cutting-edge stijlen en technieken in hun werk integreren.

Tips voor het kiezen van het juiste frame

Het kiezen van het juiste frame is op zichzelf een kunst. Lijstenmakers kunnen profiteren van praktische tips bij het selecteren van lijsten voor verschillende kunstwerken. Overwegingen zoals de grootte, stijl en materiaal spelen een cruciale rol in het zorgen dat het frame het kunstwerk verbetert.

Vadia's online website voor het bestellen van lijsten

In het digitale tijdperk is gemak essentieel. Vadia begrijpt het belang van een gestroomlijnd bestelproces. Daarom kunnen lijstenmakers profiteren van de gebruiksvriendelijke website van Vadia. Zo kunt u gemakkelijk de opties bekijken, bestellingen plaatsen en leveringen eenvoudig volgen.

Bent u klaar om uw kunstwerk te laten schitteren?

Ontdek de mogelijkheden van lijsten op maat en geef uw kunstwerk de aandacht die het verdient. Laat onze vakmensen u begeleiden bij het kiezen van de perfecte lijst voor uw kunstwerk. Neem gemakkelijk contact met ons op.

Wilt u onze collectie in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Lekkerkerk. Onze deskundige teamleden staan voor u klaar om u te inspireren en te adviseren. Samen zorgen we ervoor dat uw kunstwerk straalt in een op maat gemaakte lijst van Vadia.

Inloggen dealer Bekijk onze houten collectie