Vrolijk ruimtes met onze sierlijsten
Bij Vadia bestel je eenvoudig sierlijsten op maat

Sierlijsten op maat

Als uw klanten op zoek zijn naar een manier om hun huis of kantoor op te vrolijken, dan kunnen sierlijsten op maat wel eens de perfecte oplossing zijn. Wij beschikken over een breed assortiment aan sierlijsten in verschillende afmetingen, stijlen en materialen, zodat u altijd een geschikte lijst kunt vinden. Maar wat zijn sierlijsten precies en waarom zou u ervoor kiezen om ze te gebruiken? Laten we eens kijken naar de voordelen van sierlijsten en hoe ze ruimtes kunnen verfraaien.

Voordelen van sierlijsten op maat

  • Sierlijsten zijn een eenvoudige manier om ruimtes te verfraaien. Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment aan stijlen, materialen en kleuren, zodat u iets kunt vinden dat aansluit bij uw persoonlijke smaak en de stijl van de ruimte.
  • De lijsten hebben niet alleen esthetische voordelen, ze hebben ook praktische voordelen. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om oneffenheden in de muur te camoufleren of om de ruimte visueel groter te laten lijken.
  • Sierlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daarom duurzamer dan standaardlijsten. Dit betekent dat u langer kunt genieten van de sierlijsten zonder dat ze snel beschadigen of vervangen hoeven te worden.

Meer houten lijsten?

Veel profielen zijn met de hand afgewerkt wat geleid heeft tot een assortiment wat aansluit bij elke smaak. Ontdek onze houten collectie. 

Waar kunt u sierlijsten gebruiken?

Sierlijsten kunnen in principe overal in het huis of kantoor gebruikt worden. Enkele voorbeelden van plaatsen waar sierlijsten vaak worden gebruikt, zijn:

  • In de woonkamer: Sierlijsten kunnen gebruikt worden om het plafond te accentueren of om de muur rondom de kamer te verfraaien.
  • In de eetkamer: Sierlijsten kunnen gebruikt worden om de tafel of de eetkamerstoelen te accentueren.
  • In de slaapkamer: Sierlijsten kunnen gebruikt worden om het hoofdeinde van het bed te accentueren of om de muur rondom de kamer te verfraaien.
  • In het kantoor: Sierlijsten kunnen gebruikt worden om de muur rondom het bureau of de vergaderruimte te verfraaien.

Sierlijsten op maat

Sierlijsten bestellen

Voor het bestellen van onze (sier)lijsten dient u zich eenmalig te registreren. Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten, maar enkel aan lijstenmakers en fotografen. Wanneer u geregistreerd bent, kunt u eenvoudig inloggen om een bestelling te plaatsen. 

Wij hopen dat we u voldoende hebben geïnformeerd over sierlijsten en hoe ze ruimtes kunnen verfraaien. Als u nog vragen heeft of graag advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op