Houten lijst zwart

Een houten lijst in de kleur zwart is een elegante en tijdloze keuze voor het omlijsten van uw kunstwerken. Bij Vadia.nl bieden wij een ruim assortiment aan van houten profielen in de kleur zwart-wit, waaronder onze zwarte houten lijsten.

Ontdek het aanbod

 

Hoogwaardige materialen en afwerking

Onze zwarte houten lijsten zijn perfect voor gebruik in professionele omgevingen, zoals galeries en musea. Deze lijsten zijn robuust en duurzaam, en zorgen voor een stijlvolle presentatie van uw kunstwerken. Bij Vadia bieden wij de mogelijkheid om uw zwarte houten lijst op maat te maken. Hierdoor kunt u precies de juiste maat voor uw kunstwerk kiezen en zorgt u voor een perfecte presentatie. Zo zijn alle profielen zijn online te bestellen als lengte, zaagservice of gemonteerd als frame. U kunt uw prijs berekenen door in te loggen in onze bestelmodule.

Zwarte en witte lijsten

 

De groothandel voor de lijstenmakerij

Bij Vadia.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en service. Onze zwarte houten lijsten zijn geen uitzondering en zijn speciaal ontworpen om uw kunstwerken op een professionele manier te presenteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor vragen over onze producten.

Neem contact op