Houten sierlijsten van Vadia Lijsten

Houten sierlijsten van Vadia Lijsten

Al ruim 120 jaar is Vadia Lijsten een groot speler op het gebied van lijsten in Nederland en België. Deze ervaring brengt een hoop expertise met zich mee. Uit ervaring weten wij dat een breed assortiment aan houten sierlijsten een must is. Daarom beschikt Vadia over een groot arsenaal aan houten profielen, waaronder echte sierlijsten. Tientallen houten sierlijsten staan klaar om door u en uw klanten aanschouwt te worden.

Ornament sierlijsten

Sierlijsten met uitzonderlijk mooie versieringen zijn ornament sierlijsten. Ornamenten zijn versieringselementen die zijn aangebracht op de lijst die een ingelijst kunstwerk een beetje extra authenticiteit meegeven. 

Ornamenten kennen een rijke geschiedenis. In het verleden werden veel bouwelementen bewerkt met mooie sierlijke ornamenten. Bij Vadia hebben we een divers aanbod aan ornamentlijsten. Bekijk ze vooral eens:

Heeft u advies nodig betreffende een ornament sierlijst? De experts van Vadia staan u graag te woord.

Ornament lijsten bekijken

London serie

De houten sierlijsten van Vadia kent ook de London serie. De serie aan London lijsten bevat 7 tal lijsten. Deze lijsten bevatten sierlijke details die verwerkt zijn op het hout van de oorsprong. De bruintinten van de serie houden het bescheiden, waardoor het Britse stijlontwerp zijn klasse behoudt. Niet alleen op Brits grondgebied, maar ook in Nederland komen deze lijsten goed tot recht. 

London serie bekijken

 

De Exellence lijsten mogen niet ontbreken in de collectie van Vadia Lijsten. Exellence lijsten kenmerken zich door de diversiteit in de structuur die is aangebracht op het hout. In tegenstelling tot ornamenten lijsten, waar figuren telkens terugkomen in dezelfde volgorde, is er meer randomisatie in de excellence lijsten. Excellence lijsten kunnen zich kenmerken door natuurlijke en/of dierlijke figuren. Zo kan men in sommigen een kiezelpad zien, een aantal bloemen of een dierenhuid. 

Excellence lijsten bekijken

 

Vadia kent een assortiment met honderden houten profielen

Bij Vadia Lijsten hebben we een divers aanbod met honderden houten lijsten. Van siervol tot standaard lijsten. In het zwart, zilver, goud, brons en nog veel meer kleuren. 

Grote houten sierlijsten

Ook voor grote houten lijsten kunt u bij Vadia Lijsten terecht. Dus heeft u een kunstwerk die een grote lijst vereist, neem dan vooral contact met ons op. We voorzien u graag van de juiste kennis over lijsten en wijzen de beste opties aan. Zo kan u de juiste grote houten sierlijst kiezen voor het kunstwerk.

Volledig aanbod houten lijsten