Haken

Als ervaren lijstenmaker is het van uiterst belang om vertrouwd te zijn met de juiste bevestigingsmethoden om uw schilderijen veilig en stevig op te hangen. Een zeer populaire en doeltreffende manier om uw schilderijen op te hangen, is door gebruik te maken van een hoogwaardig schilderij ophangsysteem, zoals een schilderij haak.

Lees meer

33 Producten gevonden

Wat is een schilderij haak?

Een schilderij haak is een speciaal ontworpen bevestigingsmiddel dat u in staat stelt uw schilderijen veilig aan muren of andere oppervlakken op te hangen. Deze haken zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals chroom of aluminium, en zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. De keuze van de haak hangt af van de afmetingen en het gewicht van uw schilderij. Over het algemeen zijn schilderij haken uitgerust met haken, pinnen of clips, waarmee het schilderij stevig aan de muur bevestigd kan worden, zodat een stabiele en veilige ophanging gewaarborgd is.

Bekijk alle schilderij ophangsystemen

Hoe gebruikt u schilderij haken?

Het gebruik van schilderij haken is vrij eenvoudig. Hieronder vindt u de basisstappen om schilderij haken correct te gebruiken:

  1. Bepaal de juiste positie: Meet en markeer de gewenste positie van uw schilderij op de muur. Zorg ervoor dat de markeringen waterpas zijn en op de juiste hoogte worden geplaatst.
  2. Bevestig de haken: Volg de bijgeleverde instructies om de schilderij haken op de gemarkeerde posities te bevestigen. Zorg ervoor dat de haken stevig aan de muur bevestigd zijn en het gewicht van uw schilderij kunnen dragen.
  3. Hang het schilderij op: Hang uw schilderij aan de haken door de haken of de draad aan de achterkant van het schilderij over de haken te plaatsen of aan de ophangrail te bevestigen.
  4. Controle: Controleer of het schilderij waterpas hangt en pas indien nodig de positie van de haken aan.

Voordelen van schilderij haken

Het gebruik van schilderij haken heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Eenvoudige installatie: Schilderij haken zijn relatief eenvoudig te installeren en vereisen geen ingrijpende veranderingen aan de muur, zoals het boren van grote gaten.
  • Veilige bevestiging: Schilderij haken bieden een veilige bevestigingsmethode om schilderijen op te hangen en voorkomen dat ze van de muur vallen.
  • Flexibiliteit: Met schilderij haken kunnen schilderijen gemakkelijk worden verplaatst of verwisseld zonder gaten in de muur achter te laten, wat flexibiliteit biedt bij het herinrichten van een ruimte.
  • Esthetisch: Schilderij haken zijn vaak discreet en kunnen het uiterlijk van het schilderij niet verstoren, waardoor de esthetiek van de kunstwerken behouden blijft.
  • Gewichtscapaciteit: Schilderij haken zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtscapaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten schilderijen, van lichtgewicht tot zwaardere kunstwerken.

Bestel eenvoudig online bij Vadia voor uw schilderij ophangsysteem

Bij Vadia kunt u moeiteloos online al uw schilderij haken bestellen. Bereken eenvoudig uw prijs online door in te loggen op onze bestelmodule. Kies uit een ruime selectie materialen, vormen en maten voor een veilige en stabiele ophanging van uw kunstwerken. Onze hoogwaardige schilderijhaken zijn ideaal voor professionele lijstenmakers en kunstliefhebbers. Plaats vandaag nog uw bestelling en geniet van een veilige en esthetische ophanging van uw kunstwerken.

Inloggen als dealer Registreren als nieuwe klant