We tellen af: nog maar vijf dagen tot de open dagen!

We tellen af: nog maar vijf dagen tot de open dagen!

Met nog slechts vijf dagen te gaan, bereiden we ons voor op een onvergetelijk evenement voor alle liefhebbers van de kunst van inlijsten. Als groothandel in lijsten voor de specialistische handel zijn we er trots op om al meer dan 120 jaar de benodigdheden te leveren voor het maken van de perfecte lijst. Zien we u binnenkort bij hét lijsten evenement van 2024?

Reserveer uw bezoek nu het nog kan!

Waar en wanneer?

  • Data: 10 en 11 maart 2024
  • Locatie: Van Markenstraat 4, 2941 BX Lekkerkerk
  • Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

*Er is voldoende parkeergelegenheid rondom ons pand, zodat u met een gerust hart een bezoekje kunt brengen op deze dagen. 

Ontdek onze noviteiten

Onze open dagen zijn een kans voor alle liefhebbenden binnen de branche om onze nieuwste producten te ontdekken, technieken te zien en zich te laten inspireren door ons uitgebreide assortiment. Bent u een doorgewinterde professional of gewoon gepassioneerd door het vakmanschap? Dan zijn onze open dagen een evenement die u niet wil missen!

Nog 5 dagen tot de open dagen

Wat staat er op het programma?

We hebben een boeiend programma samengesteld met een blik achter de schermen, een meet and greet met onze experts en demonstraties van onze nieuwe producten en van onze partners. Natuurlijk krijgt u ook volop de gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met collega's en vakgenoten.

Meer over onze open dagen

Passie voor het vak

Onze open dagen zijn niet alleen een kans om onze producten te ontdekken, maar ook om de passie en toewijding te ervaren die wij hebben voor het vak. Wij geloven dat het inlijsten van kunst meer is dan alleen een technische handeling; het is een kunstvorm op zichzelf, en wij zijn er trots op om deel uit te maken van deze boeiende branche.

Mis deze onvergetelijke kans niet!

U heeft nog maar 5 dagen om u uw bezoek te reserveren. Mis deze unieke kans niet om ons en de partners te ontmoeten, nieuwe inspiratie op te doen en uw liefde voor het vak te delen met branchegenoten. Reserveer nu uw plek voor onze open dagen en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring bij Vadia Lijsten. 

Ik ben aanwezig op 10 of 11 maart