Open dagen bij Vadia Lijsten

Open dagen bij Vadia Lijsten

Lijsten zijn niet zomaar om foto's in te kaderen; ze vertellen een verhaal, een verhaal van vakmanschap en precisie. In het hart van de lijstenmakerij staat Vadia, een doorgewinterde groothandel met meer dan 120 jaar ervaring. Wij zijn toegewijd aan het leveren van de benodigde materialen waarmee lijstenmakers het perfecte kader kunnen creëren en wij laten u graag zien hoe we dat doen.

Bezoek onze open dagen

Onthulling van het ambacht: eerste open dagen in lekkerkerk

Het nieuwe jaar markeert een mijlpaal voor Vadia Lijsten, want we kondigen met trots de inwijding aan van onze eerste open dagen bij de vestiging in Lekkerkerk. Het is niet zomaar een uitnodiging; het is een onthulling van het ambacht. U bent hartelijk welkom voor een unieke ervaring van "Alles onder één dak".

Wanneer en waar

Data: 10 en 11 maart 2024
Locatie: Van Markenstraat 4, 2941 BX Lekkerkerk
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom ons pand, zodat u met een gerust hart een bezoekje kunt brengen op deze dagen. 

Wat kunt u verwachten?

Wij geven u graag alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten tijdens de open dagen van Vadia. 

 • Een blik achter de schermen
  Ga op ontdekkingsreis in de wereld van lijstenmakerij terwijl Vadia Lijsten haar deuren opent om de complexe processen te onthullen die bijdragen aan het creëren van het perfecte kader. Van het selecteren van hoogwaardige materialen tot de laatste afwerking, ervaar de ambacht die Vadia's toewijding aan kwaliteit definieert.
 • Meet and greet met de experts
  Maak kennis met onze bekwame ambachtslieden en professionals die leven geven aan de lijsten van Vadia. Deze meet and greet biedt u de mogelijkheid om dieper in te gaan op de nuances van lijstenmakerij, de nieuwste trends te begrijpen en persoonlijk advies te krijgen voor uw lijst behoeften.
 • Partners
  Tijdens de open dagen werken de volgende partners mee. Zij zullen u voorzien van uitleg en demonstraties: 
 • Lijsteren: het calculatieprogramma voor de lijstenmaker.
 • Koninklijke Moorman Karton.
 • Nielsen: marktleider in aluminiumprofielen en ready made wissellijsten.
 • Reisaco: alle fournituren voor de lijstenmaker.
 • Tru Vue: producent van UV 70, UV 92 en UV 99 glas.
 • Stas ophangsystemen.
 • Salvadori Cornici, onze staaflijsten leverancier uit Italië, geeft demonstraties bladgoud leggen en het kleuren van lijsten.

Naast onze partners zal Amicitia catering u van een hapje en drankje voorzien op ons horecaplein.

"Alles onder één dak!"

Ons team ontmoet u graag en wij laten u zien hoe wij werken bij Vadia. Zo kunt u een kijkje nemen in onze bedrijfsruimte bij onze machines en voorraden en natuurlijk: diverse noviteiten, producten en uitleg!

Uiteraard bieden deze open dagen ook een mooie gelegenheid tot een meet & greet met uw vakgenoten! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons zusterbedrijf Kick Collection te bezoeken (in hetzelfde pand als Vadia). Kick Collection verkoopt een brede collectie aan meubelen.

Waarom bezoeken?

De open dagen beloven een leuke, gezellige en leerzame ervaring. Of u nu een doorgewinterde lijstenmaker bent of iemand die gepassioneerd is over de kunst, er is altijd iets nieuws te leren. Van innovatieve technieken tot beproefde tradities delen de experts van Vadia Lijsten inzichten die uw vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot het ontstaan van nieuwe banden binnen de lijstenmakers gemeenschap. De open dagen bieden een platform om te communiceren met mede-lijstenmakers, ervaringen te delen en een netwerk op te bouwen dat verder reikt dan het evenement. De zakelijke partnerschappen die hier ontstaan, zijn een waardevol bezit voor iedereen binnen de branche.

Noteer de data

De open dagen bij Vadia Lijsten beloven meer dan alleen een tentoonstelling van lijsten. Ze bieden een meeslepende ervaring die de ambacht en toewijding viert die in elke lijst van Vadia is verweven. Kom langs op 10 en/of 11 maart 2024 bij Van Markenstraat 4, 2941 BX Lekkerkerk. Omarm het vak, maak verbinding met experts en verken de grenzeloze mogelijkheden van lijstenmakerij. Tot dan! 

Uw bezoek reserveren