Ontdek onze noviteiten tijdens open dagen

Ontdek onze noviteiten tijdens open dagen

Op de langverwachte open dagen van Vadia Lijsten worden bezoekers getrakteerd op een scala aan innovatieve producten die de grenzen van vakmanschap en functionaliteit binnen de branche verleggen. We presenteren met trots onze nieuwste ontwikkelingen, waaronder enkele opvallende hoogtepunten die de aandacht trekken van professionals en liefhebbers in de branche.

Uw bezoek reserveren

Een van de meest in het oog springende noviteit is de introductie van de houten verstevigingslat. Deze lat is ontworpen met precisie en aandacht voor detail en belooft een revolutie te brengen in de wereld van lijsten. Met een focus op duurzaamheid en stevigheid biedt de houten verstevigingslat een solide ondersteuning voor verschillende soorten kunstwerken, waardoor ze hun schoonheid behouden en goed beschermd blijven voor vele jaren.

Daarnaast wordt de aandacht gevestigd op de innovatieve lijst met stabilizer voor aluminium lijsten. Dit baanbrekende product is speciaal ontwikkeld om de stabiliteit van aluminium lijsten te verbeteren, waardoor ze beter bestand zijn tegen externe invloeden en een langere levensduur hebben. Kunstenaars en professionals zullen de voordelen van deze stabilizer zeker waarderen, aangezien het de kwaliteit van hun werken naar een hoger niveau tilt.

Een andere opvallende onthulling tijdens de open dagen van Vadia Lijsten is de introductie van aluminium spieramen. Deze geavanceerde spieramen, vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, bieden een uitstekende ondersteuning voor canvasdoeken. Deze spieramen zijn lichtgewicht, duurzaam en corrosiebestendig. Dat maakrt ze zijn ideaal voor kunstenaars die streven naar perfectie in hun creaties.

Komt u ook langs?

Bezoekers van de open dagen worden uitgenodigd om de nieuwste ontwikkelingen binnen Vadia Lijsten te ontdekken en meer te leren over de voordelen en toepassingen van deze innovatieve producten. Met een voortdurende toewijding aan kwaliteit en vernieuwing, bevestigen wij opnieuw onze positie als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige lijstmaterialen en blijven we de verwachtingen van de branche overtreffen. 

Ontdek als eerste hoe onder andere onze houten verstevigingslat, stabilizer voor aluminium lijsten en aluminium spieramen uw vakamanschap kunnen verbeteren. Ontmoet ons team, krijg deskundig advies en ervaar zelf de kwaliteit van onze producten. Kom naar onze open dagen en laat u inspireren!

Uw bezoek plannen