Vrolijk ruimtes met onze sierlijsten
Bij Vadia bestel je eenvoudig sierlijsten op maat

Houten Frames voor Uw Lijstenmakerij - Vadia Lijsten

Een schilderij is een kunstwerk dat altijd in de smaak valt bij kunstliefhebbers en binnenhuisarchitecten. Het is daarom van groot belang om het op de juiste manier te presenteren en te beschermen. Houten frames ofwel houten lijsten zijn de ideale keuze voor dit doel.

 

Waarom Kiezen voor Houten Frames?

Houten frames bieden meerdere voordelen voor uw schilderijen. Laten we de belangrijkste voordelen bespreken:

Natuurlijke Elegantie:

Houten frames stralen natuurlijke elegantie uit, waardoor het schilderij extra tot zijn recht komt en meer aandacht trekt. Bovendien zijn houten frames verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat er altijd een passende omlijsting is voor elk schilderij.

Duurzaamheid en Stevigheid:

Houten frames zijn steviger dan andere typen frames, waardoor ze betere bescherming bieden tegen beschadigingen en vervormingen. Hout is een duurzaam materiaal, waardoor het frame jarenlang meegaat zonder kwaliteitsverlies, zodat uw klanten jarenlang van hun schilderijen kunnen genieten in perfecte staat.

Eenvoudig Onderhoud:

Houten frames zijn gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig schoonmaken met een vochtige doek is voldoende om de houten lijst in topconditie te houden en de uitstraling te behouden.

Waar Moet u Op Letten Bij de Aanschaf van Houten Frames?

Bij het kiezen van houten frames zijn er enkele belangrijke aandachtspunten:

  • Materiaal: Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt kunnen worden voor het maken van frames. De houten profielen van Vadia zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen, zodat de houten lijst jarenlang in perfecte staat blijven.

  • Afwerking: Let op de afwerking van het frame om beschadiging te voorkomen.

     

  • Stijl: Zorg ervoor dat het frame past bij de stijl van het schilderij, voor een harmonieus geheel.

Bij het selecteren van houten frames is het belangrijk om deze overwegingen in gedachten te houden, zodat u een houten lijst kiest dat aan uw verwachtingen voldoet en lang meegaat zonder kwaliteitsverlies.

Houten Frames van Vadia

In de afgelopen jaren hebben wij een uitgebreid assortiment houten frames samengesteld van vooraanstaande Italiaanse leveranciers. Ons assortiment omvat ook de "standaarden" in ons vak, zoals baklijsten, blank houten profielen, mahonie, wortelnoten lijsten, en meer. Al deze profielen zijn beschikbaar als staaflijst, in verstek gezaagd, of door ons gemonteerd.

Gemonteerde lijsten zijn ook verkrijgbaar met diverse glassoorten en mdf achterwanden. U kunt onze volledige collectie bekijken in onze showroom in Lekkerkerk (ZH). Maak eenvoudig een afspraak met een van onze experts voor een bezichtiging!

Registreren als klant Log in