Diverse baklijsten van hoogwaardige kwaliteit

Onze baklijsten zijn ontworpen om kunstwerken op een verfijnde wijze te presenteren en te beschermen. Met trots bieden wij een uitgebreide collectie baklijsten aan, geschikt voor opgespannen canvas en panelen. Lees hier welke voordelen onze baklijsten bieden en welke mogelijkheden er zijn voor uw vakmanschap.

Bekijk onze collectie baklijsten

Waarom baklijsten voor lijstenmakers?

Baklijsten bieden verschillende voordelen:

  • Verfijnde Presentatie: onze baklijsten bieden een verfijnde en zwevende presentatie van kunstwerken. Hierdoor kunt u uw klanten een exclusieve ervaring bieden.
  • Uitstekende Kunstbescherming: de lijsten zorgen ervoor dat kunstwerken niet direct worden blootgesteld aan externe elementen. Hierdoor blijven ze beter beschermd.
  • Onzichtbare Bevestiging: het kunstwerk wordt aan de achterzijde van de lijst bevestigd. Hierdoor wordt de aandacht volledig naar het kunstwerk getrokken zonder afleidende elementen.

Verschillende kleuren en uitvoeringen

Bij Vadia Lijsten begrijpen we de diversiteit van kunstwerken. We bieden daarom een uitgebreide selectie baklijsten in diverse kleuren en uitvoeringen.

Op zoek naar een klassieke lijst met een chique uitstraling of een houten lijst die warmte uitstraalt? Wij hebben voor elke kunstwerk en smaak een passende optie. Onze baklijsten worden met uiterste zorg vervaardigd en zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Van modern en strak tot elegant en verfijnd.

baklijsten in verschillende kleuren

Op maat gemaakt

Bij Vadia Lijsten geloven we in maatwerkoplossingen voor onze gewaardeerde lijstenmakers. Daarom kunnen al onze baklijsten op maat worden gemaakt. Zo sluiten ze naadloos aan bij de afmetingen van de kunstwerken van uw klanten.

Gaat het om standaardformaten of bijzondere afmetingen? Onze vakmensen staan garant voor vakmanschap en een onberispelijke afwerking.

Hoge kwaliteit materialen

Bij Vadia Lijsten streven we naar ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Onze houten baklijsten worden met vakmanschap vervaardigd uit geselecteerd hout. Dit resulteert in een solide constructie en een prachtige afwerking. Uw vakmanschap verdient immers alleen het allerbeste!

hoogwaardige collectie

Voor canvas en panelen

Onze baklijsten zijn uitermate geschikt voor zowel canvas als panelen. Of het nu gaat om schilderijen, foto's of kunstdrukken, ze bieden de perfecte oplossing. Daarnaast zijn ze een geliefde keuze onder lijstenmakers. Dit komt door de zwevende presentatie in combinatie met de ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen. 

Creëer een stijlvolle kunstcollectie

Met onze baklijsten kunt u een stijlvolle kunstcollectie creëren in uw lijstenmakerij. Combineer verschillende kunstwerken naast elkaar en verwissel ze gemakkelijk voor uw klanten. Door te spelen met diverse formaten en kleuren kunt u een unieke en verfijnde ambiance creëren. Dit zorgt ervoor zorgen dat de kunstwerken van uw klanten op een sublieme wijze zal schitteren.

Ontdek perfectie bij Vadia Lijsten

Wacht niet langer en ontdek nu de ideale baklijst voor uw lijstenmakerij! Bent u een eigenaar van een gerenommeerde lijstenmakerij? Dan nodigen wij u van harte uit om zich te registreren als nieuwe klant bij Vadia Lijsten.

Profiteer van onze exclusieve collectie elegante houten lijsten die speciaal zijn ontworpen voor lijstenmakers. Geef uw klanten de ultieme kunstervaring met onze hoogwaardige lijsten.

showroom te Lekkerkerk

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie en wilt u de kwaliteit zelf ervaren? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Lekkerkerk. Ons deskundige team staat volledig voor u klaar om u te verwelkomen.

Daarnaast helpen ze u graag bij het kiezen van de perfecte baklijsten voor uw lijstenmakerij. Maak online een afspraak en ontdek de verfijnde presentatie en bescherming die onze baklijsten bieden.

Registreren  Bekijk onze baklijsten collectie