Glas & Acrylaat

Glas & Acrylaat

Glas en acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, spelen een belangrijke rol bij het beschermen en behouden van uw kostbare kunstwerken en foto's. Deze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw waardevolle stukken veilig blijven en beschermd worden tegen stof, schade en verkleuring. Bij het kiezen van de juiste glas- of acrylaatsoort, is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en de unieke kenmerken van uw kunstwerken.

Lees meer

38 Producten gevonden

Tru Vue: Uitzonderlijke Bescherming en Maximale Helderheid

Tru Vue biedt geavanceerde glasoplossingen die speciaal zijn ontworpen om uw kunstwerken te beschermen en tegelijkertijd maximale helderheid te bieden. Met opties zoals ontspiegeld glas en museumglas minimaliseert Tru Vue reflecties en vermindert het schadelijke UV-stralen, waardoor uw kunstwerken in volle glorie kunnen worden tentoongesteld.

Artglass: Hoogwaardig Glas voor Optimale Bescherming

Artglass is een hoogwaardige glasoplossing die uitstekende bescherming biedt aan uw kunstwerken. Het glas minimaliseert reflecties, vermindert UV-stralen en biedt een optimale helderheid. Met Artglass kunt u uw kunstwerken veilig en met maximale zichtbaarheid presenteren.

Acrylaat: Duurzaamheid en Veelzijdigheid

Acrylaat is een veelzijdig materiaal dat duurzaamheid en bescherming biedt aan uw kunstwerken. Met acrylaatproducten kunt u genieten van lichtgewicht materialen die bestand zijn tegen breuk. Het biedt ook een goede helderheid en UV-bescherming, waardoor uw kunstwerken veilig worden gepresenteerd.

Facetspiegels: Stijlvolle Presentatie met een Modern Tintje

Facetspiegels voegen een stijlvol en modern tintje toe aan de presentatie van uw kunstwerken. Deze spiegels van hoogwaardig materiaal, zoals acrylaat, bieden niet alleen bescherming, maar benadrukken ook de details van uw kunstwerken. Facetspiegels zijn lichtgewicht, duurzaam en voegen een elegante uitstraling toe aan uw kunstcollectie.

Op Maat Gesneden Oplossingen voor de Perfecte Pasvorm

Bij het beschermen en presenteren van uw kunstwerken is een perfecte pasvorm essentieel. Daarom bieden wij op maat gemaakte glas- en acrylaatoplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu kiest voor Tru Vue, Artglass, Acrylaat of Facetspiegels, onze op maat gemaakte producten zorgen voor een optimale bescherming en presentatie van uw kostbare kunstwerken en foto's.

Registreer als nieuwe klant

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
2
2
2
1
2
1
2
4
4
Toon meer
2
6
4
4
2
4
2
1
3
4
3
Toon meer
1
2
2
2
1
2
2
3
6
3
1
3
4
3
Toon meer
2
19
2
4
2
8
1
2
19
Wis alle filters
Toon 38 resultaten