Met een ruim assortiment aan schilderverlichting
Zit er altijd iets tussen wat past bij uw kunstwerk

Schilderijverlichting

Als lijstenmakerij is het belangrijk om te weten hoe u uw kunstwerken het beste kunt presenteren. Een van de belangrijkste factoren daarbij is verlichting. Schilderijverlichting kan namelijk een enorm verschil maken in hoe een kunstwerk overkomt en in hoe het tot zijn recht komt.

Er zijn verschillende opties voor schilderijverlichting, zoals plafondverlichting, wandverlichting en spotverlichting. Al deze opties kunnen gebruikt worden in combinatie met verschillende soorten armaturen en spots. Laten we eens kijken naar de verschillende opties en hoe u kunt bepalen welke het beste bij uw kunstwerken past.

Opties voor armaturen

Wij bieden verschillende armaturen van STAS aan. Ieder in meerdere lengtes verkrijgbaar. De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur én van de grootte van het kunstwerk dat u wilt verlichten. Alle armaturen passen op alle multirail systemen. U kunt daarnaast ook kiezen voor spotverlichting. Spotverlichting is een goede optie voor specifieke accenten op kunstwerken. Er zijn verschillende soorten spots bij ons verkrijgbaar. Tot slot is het van belang dat de armaturen niet te fel zijn en dat de afstand tussen de armaturen en het kunstwerk niet te groot is.

Juiste verlichting?

STAS biedt verschillende armaturen in meerdere lengtes en kleuren. Kies jouw ideale schilderijverlichting!

Hoe kunt u de juiste verlichting kiezen?

Er zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw kunstwerken:

  • De grootte van het kunstwerk: Kleinere kunstwerken hebben meestal minder verlichting nodig dan grotere kunstwerken.
  • De kleur van het kunstwerk: Lichtgekleurde kunstwerken hebben meestal meer verlichting nodig dan donkergekleurde kunstwerken.
  • De stijl van het kunstwerk: Sommige kunstwerken vragen om specifieke verlichting om de stijl of het thema goed over te brengen.
  • De ruimte: De verlichting moet aansluiten bij de stijl en het gebruik van de ruimte waar het kunstwerk hangt.

Schilderijverlichting

Bij onze lijstenmakerij bieden wij advies en verschillende opties voor schilderijverlichting aan. Neem gerust contact met ons op als u hulp of advies nodig bent.

Neem contact op

Alt title Alt title