Moorman passe-partout karton
Zuurvrij in vele kleuren en structuren

Passe-partout bestellen

Bescherm uw kunstwerken of geef ze een uniek effect met een passe-partout. Passe-partout karton is een omlijsting die de lege ruimte tussen een werk en zijn lijst opvult, doordat het rondom het ingelijste kunstwerk wordt geplaatst. In de praktijk wordt passe-partout karton vaak gebruikt om een kleiner werk in een grotere lijst te plaatsen, minder fraaie delen van het werk te verbergen of meerdere werken in één lijst te tonen. Wilt u hier ook gebruik van maken? U kunt passe-partout online bestellen bij Vadia en verzekerd zijn van kwaliteit.

Passe-partout karton op maat bestellen

Bij het maken van een passe-partout wordt vaak gebruik gemaakt van speciale soorten karton, ook wel bekend als passe-partoutkarton. Dit karton is meestal gemaakt van stevige en lichte vezels, zoals katoen of cellulose, en heeft een fijn en glad oppervlak dat geschikt is voor het aanbrengen van inkt, verf of papiercollages. Voor professionele toepassingen wordt vaak gekozen voor passe-partoutkarton met een dikte van ongeveer 1,4 tot 2 mm en een kern van speciaal bewerkte katoen of cellulose. Het karton moet voldoen aan hoge eisen op het gebied van stabiliteit, rekbaarheid en verouderingsbestendigheid.

Passe-partoutkarton museumPasse-partoutkarton gekleurde kernPasse-partoutkarton standaard

 

Ongesneden passe-partout karton van Vadia Lijsten

Vadia Lijsten levert uitsluitend aan professionele lijstenmakers. Lijstenmakers geven vaak de voorkeur aan het zelf bewerken en snijden van passe-partout karton. Daarom biedt Vadia ook ongesneden passe-partout karton aan, zodat lijstenmakers passe-partouts op maat en/of gepersonaliseerd kunnen leveren aan hun klanten.

De Moorman passe-partout collectie omvat:

  • Basico. Deze serie bevat de basiskleuren waar veel lijstenmakers mee werken, zoals wit, gebroken wit en zwart.
  • Museum. Deze serie bevat de basiskleuren waar veel lijstenmakers mee werken, zoals wit, gebroken wit en zwart.
  • Standaard. Een breed scala aan kleuren passe-partout karton, geschikt voor ieder kunstwerk.
  • Gekleurde kern. De kleur van de kern van dit karton verschilt van de rest van het passe-partout, waardoor een extra rand ontstaat.

Passe-partout snijden en decoreren

Ook alle benodigdheden om passe-partout karton te snijden en decoren zijn bij Vadia te verkrijgen. Linieerstiften, biesjes, scalpel messen en nog veel meer

Passe-partout aanschaffen bij Vadia?

Als u een lijstenmakerij bezit of beheert, kunt u zich gratis registreren als dealer van Vadia Lijsten. Heeft u al een account? Log dan in om passe-partouts te bestellen.

Registreren bij Vadia Inloggen