Vadia verhuist naar Lekkerkerk!

Vadia verhuist naar Lekkerkerk!

Door de groei van de afgelopen jaren gaan wij verhuizen vanuit Drachten naar Lekkerkerk. Bestellingen kunnen in zowel Lekkerkerk als Drachten worden opgehaald. Deze nieuwe locatie biedt een grote werkruimte waardoor onze capaciteit wordt uitgebreid. De verkoopbinnendienst en administratie zullen op de huidige locatie in Drachten gehuisvest blijven.

Net als nu in Drachten zal Bastiaan Koolwijk, met enkele collega’s uit Drachten en versterkt met nieuwe collega’s, de leiding van de productie en verzending van goederen op de locatie in Lekkerkerk op zich nemen. Ook in Lekkerkerk zal het mogelijk zijn, voor wie dat wil, haar of zijn bestelling af te komen halen!

De u bekende chauffeurs blijven, net als nu vanuit Drachten, op vaste leverdagen debestelde goederen bezorgen. In week 52 en in de 1e week van 2020 is Vadia gesloten vanwege de verhuizing van voorraad en machinepark.

Vanaf maandag 6 januari 2020 zijn wij u graag weer van dienst en bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in Lekkerkerk