Museum Lijsten: de perfecte oplossing voor elk kunstwerk

Bij Vadia bieden wij een uitgebreide collectie museumlijsten. Die zijn speciaal ontworpen om kunstwerken op de best mogelijke manier te presenteren en te beschermen. Onze hoogwaardige, handgemaakte lijsten zorgen ervoor dat elk kunstwerk tot zijn recht komt. Met oog voor detail en vakmanschap dat voldoet aan de hoogste museale standaarden.

Afspraak maken

Museumlijsten

Een museumlijst is veelal een exclusieve lijst, die speciaal is aangepast aan het kunstwerk. Onze houten profielen zijn verkrijgbaar als staaflijst, in verstek gezaagd of door ons gemonteerd. Gemonteerde lijsten zijn ook met diverse glassoorten en mdf achterwanden leverbaar. Dit biedt een brede keuze aan mogelijkheden om de perfecte lijst voor elk kunstwerk te vinden.

De combinatie van maatwerk en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat elk kunstwerk de aandacht krijgt.

Design en kwaliteit

De collectie houten staaflijsten van Vadia onderscheidt zich in design en kwaliteit. Veel profielen zijn met de hand afgewerkt. Wat geleid heeft tot een assortiment dat aansluit bij elke smaak. De laatste jaren hebben wij volledig ingezet op profielen van vooraanstaande Italiaanse leveranciers.

Er is ook volop ruimte gelaten voor de “standaarden” in ons vak. Zoals baklijsten, een groot assortiment blank houten profielen, mahonie, wortelnoten lijsten enzovoorts.

Dit betekent dat wij zowel traditionele als moderne stijlen kunnen aanbieden. Waardoor er voor elke klant een passende lijst te vinden is. Ons oog voor detail en toewijding aan vakmanschap maken dat onze lijsten niet alleen functioneel zijn. Maar ook een artistieke toevoeging vormen aan elk kunstwerk.

Waarom kiezen voor een museumlijst van Vadia?

Bij Vadia begrijpen we dat elk kunstwerk uniek is en verdient om op de best mogelijke manier tentoongesteld te worden. Onze museumlijsten zijn niet alleen een bescherming, maar een verlengstuk van het kunstwerk zelf, gemaakt om de esthetische waarde te versterken en de levensduur te verlengen. Met onze combinatie van maatwerk, hoogwaardige materialen en Italiaanse beïnvloedde design, garanderen we dat uw kunstwerk de presentatie krijgt die het verdient.

Kom langs in onze showroom

Uiteraard kunnen wij onze collecties ook via onze buitendienst aan u tonen. Onze vertegenwoordigers brengen graag een selectie van onze producten direct naar u toe. Zodat u deze in uw eigen omgeving kunt bekijken en beoordelen.

Tevens is een bezoek (op afspraak) aan onze showroom in Lekkerkerk (ZH) een goede mogelijkheid. Om naast de collectie ook Vadia eens “live” te zien! In onze showroom kunt u niet alleen onze uitgebreide collectie bekijken. Ook kunt u komen om advies krijgen van onze deskundige medewerkers.

Van alle getoonde profielen zijn monsterhoeken verkrijgbaar. Zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afwerking en kwaliteit van onze producten. Een bezoek aan onze showroom biedt een unieke kans. Deze kans biedt om de veelzijdigheid en schoonheid van onze lijsten in volle glorie te ervaren.

Afspraak maken